En dag på Capri

Igår stannade båten till vid Napoli och därifrån åkte vi en speedboat ut till vackra Capri. Vi hade i uppgift från norska Annette och Christian att fota hela dagen för att sedan välja ut 8 a-editbilder och 8 b-edit. Alltså 8 bra bilder och 8 bilder som inte riktigt passade in för att komma med i ett blogginlägg. Idag har vi haft workshop och gått igenom allas utvalda bilder. Det var så inspirerande och kul att se hur de andra hade uppfattat och upplevt Capri. Jag tycker att det var supersvårt att välja ut bilder och jag fick inte riktigt till någon röd tråd. Alla bilder kommer upp nästa vecka, jag har wi-fi i telefonen men inte i datorn så lyckas inte få över bilderna till bloggen nu.

När vi kom upp till torget i Capri hamnade vi bokstavligt talat mitt i en fashion shoot. Det var Dolce & Gabbana som plåtade sin vårkollektion och själva personerna Dolce och Gabbana var på plats. Så mäktigt! Ni ska såklart få se bilder av det också. Idag väntar en ny fotoutmaning med tema SPA!! Alla influencers är indelade i team och jag och Angelica är team  spa så klockan 14:00 har vi en hot stone massage inbokad. Ljuvligt! Den här resan är magisk och vi hänger med helt fantastiska människor.

IMG_4994
IMG_5001
IMG_5004
IMG_5010
IMG_5015
IMG_5022
IMG_5041
IMG_5046
IMG_5050
IMG_5057
IMG_5130

 

  1. Cecilia skriver:

    Herregud! Drömjobbet Arne! Kul att följa er.

  2. Vad underbart att få komma iväg bort från detta höstrusk! Capri verkar så fint 🙂

  3. SÅ lyckad resa, kul att få hänga med er. Capri är verkligen fina grejer!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..