Äntligen hemma!

Vilken resa vi har varit med om! Jag har träffat så många härliga människor som har gett mig så mycket på så kort tid. Vi har haft fantastiska dagar och kvällar tillsammans. Middagarna har utmärkt sig tycker jag och jag har skrattat så mycket. Det behövdes mitt i all sorg. Att bara få komma bort och tänka på något annat i några dagar. Jag ska såklart berätta allt om resan under veckan men nu ska jag mysa med min familj som jag har längtat efter. Även om jag är trött efter en halv dags resande så är mina batterier laddade och jag känner mig pepp på den kommande veckan.

Ses vi på tisdag? Jag vet att det finns några biljetter kvar till vår live-podd av Tvillingpodden och det vore så roligt att få se er på plats! Här kan ni klicka för att att köpa era biljetter. Det kommer att bli ett avsnitt att minnas, det kan jag lova. Nu kallar tacosen, vi hörs igen imorgon. Tack för att ni läser och kommenterar.

Några från gänget: Lisa, Annika, Annette, AngelicaJohn och Johan. Bästa!

harmonyoftheseas

breakfast
johan

LOADING..