Dagen är här!

Ikväll smäller det! Det är äntligen dags för vår livepodd på Scandic Anglais! Jag är lite nervös men mest peppad. Det ska bli så roligt att träffa alla er som kommer. Just nu är vi på Loppi-kontoret och lägger ner det sista i goodiebagsen. Den är så härlig! Jag vill passa på att tacka alla er som lyssnar på Tvillingpodden. Det betyder så otroligt mycket för både mig och Angelica. Utan er hade det inte blivit något avsnitt 100. Jag ser fram emot nästa 100 avsnitt!

jessica_troja
Jag hittade min drömtröja igår på H&M. Vi såg den på en tjej i New York och gick fram och frågade var den kom ifrån. Efter att hon sagt att det var H&M kollade vi på vartenda H&M i hela NY (typ) utan att hitta den. Sen har jag glömt bort den, tills den uppenbarade sig igår, då skrek jag rakt ut! Den är HELT perfekt verkligen. Älskar den!

 1. Evelina skriver:

  Lycka till världens bästa tvillingar!!!
  You rock och jag är tacksam för att ni delar med er så ärligt och härligt som ni alltid gör.

  Kramkalas!

 2. Fanny skriver:

  Åh! Precis sådan som ja letar efter! Vad heter tröjan?:) lycka till ikväll!

 3. Matilda skriver:

  Äääääälskar tröjan❤

 4. Matilda skriver:

  HAR TVÅ BILJETTER TILL SALU TILL KVÄLLENS LIVEPODD! FÅTT FÖRHINDER OCH KAN INTE KOMMA. RING /SMSA PÅ 0706727432.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..