Capri – en ö att minnas länge

Det här inlägget är ett samarbete med Royal Caribbean

När vi var iväg i helgen ombord på Harmony Of The Seas så hoppade vi av båten när vi kom till Napoli och hade en dagsutflykt till den lilla ön Capri. Annette och Christian från Norge höll i en fantastisk workshop där vi skulle fota så mycket som möjligt under hela dagen och sedan gå igenom våra åtta bästa bilder dagen efter. Jag tycker att det var supersvårt att välja ut åtta bilder och var orolig att jag inte ens skulle ha åtta bilder som jag var nöjd med. Men det gick! Dock hade jag ingen röd tråd så jag har delat upp mina bilder i olika serier.

P1010593
P1010821
P1010830
P1010857
P1010801
Här är Johan när han plåtar sin John. Två helt fantastiska människor som jag fick chansen att lära känna  under den här resan. Johan har skrivit ett jättefint inlägg om att resa med ”rätt” människor och jag håller helt  med honom. Det är väldigt speciellt att resa med människor man aldrig har träffat förut men jag känner verkligen att jag klickade med alla härliga influencers som var med. Här är fina fina Annette som bor på en ljuvlig gård utanför Oslo. Jag och Angelica har pratat om att åka och hälsa på där, haha vi har bjudit in oss själva kan man säga. Det strålar om henne på ett magiskt sätt. Jag tycker att hon ser kunglig ut, som en prinsessa. Annette till vänster och bästa Sölvi till höger. Hon är norsk representant från Royal.

anetteochchristian
Vi hamnade mitt i en Dolce & Gabbana-plåtning när vi kom upp till Capri. Det var helt surrealistiskt med vakter som sprang runt och puttade på folk och drog in folk i plåtningen. Angelica lyckades fånga en bild på en av modellerna, Thylane Blondeau, som bjöd på en blick in i hennes kamera. Så pass avundsjuk! Jag vågade mig inte fram utan fotade från håll.
thylaneblondeau
P1010654
P1010625
P1010663
Magisk dag på en magisk ö med magiskt sällskap! Den här resan kunde verkligen inte ha blivit bättre! Nu kan ni få 10% rabatt på en resa med Royal Caribbean om ni bokar innan den 30 november 2016. Bokar gör ni via telefon på 0200 88 01 55, uppge koden Blogg Nordic”. Erbjudandet gäller på kryssningens pris, inte ev. kompletterande bokningar med flyg, hotell eller transfer.

P1010770
PA210879

johan
PA210930
PA211044
PA211052
tjejerna
PA211028
PA211170

selfie_jess

helaganget_
Här är hela gänget! Övre raden från vänster, Sölvi, Glenn, John, Johan, Christian, Julia. Nedre raden från vänster, Rosita, Lisa, Angelica, Annika, jag och prinsessan Annette.

  1. Anders skriver:

    Ser ut som om ni hade det riktigt riktigt trevlig!

  2. Du är alltid så fin!
    Kika gärna in på vår hemsida, snygga träningskläder till bra pris!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..