Flattered för de minsta!

Igår var jag och Angelica inbjudna till ett frukostevent hos By Engberg för lanseringen av Flattered Ninette, ballerina för kids. Det var ett supermysigt event där vi bland annat mötte upp fantastiska Sheila Barnplaggsguiden. Jag blir lika glad varje gång jag träffar henne. Hon är liksom fylld med energi och delar med sig av den bara genom att vara. Jag älskar såna människor! Jag läste nyss Angelicas blogg och såg att hon hade skrivit exakt samma sak om Sheila, haha. Det måste ju bara betyda att det är så sant!

Elsa fick ett par rosa ballerina, de börjar på storlek 28 så det dröjer innan hon kan ha dom. Jag måste lägga undan dom och sen komma ihåg att plocka fram dom när hon har växt i dom. Det är så många plagg och skor som Elsa har lånat från Alice som jag helt har glömt bort och nu är de för små. Typiskt!

jessica_lagergren-1
byengberg_1
flattered_
rosett_byengberg
Elsa fick lite rosetter också från By Engberg. Imorse ville hon inte ha en, utan alla sina rosetter samtidigt! Jag tycker att det var fint att ha alla, det ser ut som en blomsterkrans.

LOADING..