Hör honom live!

På söndag ska vår älskade vän George Shaid spela på Pet Sound Bar i Stockholm! Det vore så roligt om några av er ville komma dit! Det kostar ingenting och han kommer att bjuda på ljuvliga låtar. George har en väldigt speciell ton i sin röst som berör mig lika mycket varje gång jag hör den. Jag ska gå dit tillsammans med Angelica och mamma och efter spelningen blir det middag tillsammans. Det var så längesen vi umgicks bara vi tre och jag ser fram emot det jättemycket. Hoppas att jag får träffa några av er på plats.

Var: Pet Sound Bar, Skånegatan 80, Sthlm.
När: Söndag 30 oktober kl. 18:00
Hur: Kom som du är!
Varför: För att George är bäst!

george_shaid
Här hemma fortsätter vabbandet. Jag smsade precis Ibbe och skrev att han får vabba imorgon. Nu har Elsa varit sjuk i en evighet och jag tycker att det är så jobbigt. Hon har haft feber varje dag i snart 9 dagar. Ibbe har varit på akuten med henne (hon har inte haft några andra symptom än just feber). Det enda de hittade var höga infektionsvärden men de kom fram till att det berodde på virus. Jag misstänkte urinvägsinfektion men proverna visade inte på det. Idag kommer det tack och lov snor ur hennes lilla nos vilket är ett bra tecken tycker jag. Då vet man iaf att det är en förkylning. Jag blir så himla orolig för henne när hon är sjuk. Nu har vi ätit frukost och ska mysa i soffan idag. Dock måste vi ge oss ut på en promenad efter lunchvilan för att handla. Hoppas att ni får en fin torsdag! Senare idag kommer det upp ett inlägg om vår utflykt till magiska Capri. Jag tog så många fina bilder där!

 1. Susanne skriver:

  Hej Jessica!
  Var ni på barnakuten på Danderyd?
  Har nämligen varit där själv med mina barn och läkarna har missat saker en del gånger tyvärr…Ett exempel på det var
  när jag var där med sonen pga att han var så dålig i sitt allmäna tillstånd samt på tok för mycket kräkningar.
  Läkaren kommer in ger han en glass och säger bara att ge han vätskeersättning.Sen tyckte hon att hon var klar med honom.DÅ krävde jag att hon skulle iallafall titta i öronen och då visade det sig att han hade dubbelsidig öroninflammation:( Plus att hon skrev fel med medicineringen på receptet så det blev ändå ett besök till husläkarna dagen efter.
  Husläkarna i Margaretelund är mycket bättre tycker dom gör mera utförliga tester bla som lyssnar på lungorna,halsprov,koll i öronen samt stick i fingret. Är ni fortfarande oroliga över Elsa skulle jag boka tid hos dom.Krya på Elsa!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..