BabyBuzz med Libero och ny man

Idag var jag som sagt på lunchevent som Loppi höll i tillsammans med Libero. Det var ett lanseringsevent för deras gravidarmband BabyBuzz. För nästan två år sen var jag på deras ”uppstartsevent” när de skulle testa deras prototyp för det här armbandet och nu är det här! Jag tycker att det är en himla smart uppfinning och jag hade gärna haft det här armbandet när jag var gravid. Det går ut på att den gravida och dennes partner bär varsitt armband och den gravida kan trycka på en knapp när bebisen sparkar i magen och då får partners en liten vibration i armbandet.

Det här armbandet skapades för att många pappor/partners har svårt att känna delaktighet i en graviditet. Så hade jag och Ibbe det. Han kunde inte förstå att det skulle komma ett barn. Jag vet inte hur många gånger han sa det under min graviditet. Till slut tyckte jag att det kändes lite jobbigt att han inte förstod. Jag tror att en sånt här armband hade kunnat hjälpa till att göra det lite mer verkligt. Vad tycker ni andra som är eller har varit gravida? Har era partners haft svårt att förstå att det ska komma ett barn till slut? Vet ni vad det bästa är? Man köper inte armbanden – man lånar dom! Fenomenalt tycker jag!

babybuzz_2
babybuzz_1
 
BhCkH
DpK5b
EaokE
Jag och Stefan gjorde sällskap till lunchen! Jag bad Sandra Rogers fota oss tillsammans och det blev en jättefin bild, men jag lyckas inte spara ner den så ni får se den senare. Det var faktiskt roligt att få hänga med bara Stefan och det händer väldigt sällan. Vi träffade dessutom massor av härliga influencers så som Laila Högfeldt, Emelie Holst och Josefin Knave.
babybuzz_2

fKHMO
P1011070

 1. Nadia skriver:

  Vilket vackert armband på andra bilden! Får man vara så fräck och fråga vart det kommer ifrån? Vill också passa på att säga hur roligt det är att följa dig och tvillingpodden! Lyssnar på varje avsnitt direkt på måndagmorgonen, sen är det såååå långt till nästa avsnitt. Men det är det värt! 🙂 Många kramar i höstrusket!

 2. Lina skriver:

  Så kul att du och Stefan fick umgås lite själva, och att ni hade trevligt. Har många gånger önskat att min syster och sambo kom bättre överens. De ogillar inte direkt varandra men har noll intresse för att lära känna varandra vilket är lite tråkigt. Men det är iofs 10 års åldersskillnad mellan dem och de är extremt olika, så det är kanske inte så konstigt.

 3. Laila skriver:

  Såå roligt att träffa dig igår härliga Jessica! <3

  1. Detsamma VACKRA du! Du är verkligen helt otroligt vacker! <3 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..