En dag på Kaatach

Nu är jag och Angelica på väg hem med två nöjda och sovande kids i bilen. Eller ja, ett barn och en kattunge fick vi med oss hem. Vi har gjort ett samarbete med Kaatach och har filmat massor med material som kommer upp på vår youtube-kanal om någon vecka eller två. Vi ska även sätta oss och klippa ihop allt material från kryssningen och lägga upp på vår kanal.

Idag står det städ på schemat hemma. Jag hoppas att Elsa är lika pepp på det som jag. Jag har inte packat upp min resväska från kryssningen än och ni som lyssnar på Tvillingpodden vet att Ibbe inte älskar mina högar av saker överallt. Jag älskar inte heller det men jag hatar det inte heller. Sortera och städa it is!

IMG_5771
IMG_5776
IMG_5795

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..