Fredag hela veckan!

Jag och Angelica har precis spelat in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden och då nämner jag att det känns som fredag varje dag för mig just nu. Jag har varit förkyld i snart en vecka(?), det känns som att det aldrig släpper, men ändå har jag en grundkänsla i kroppen att det känns som fredag – varje dag. Hur härligt är inte det? Idag ska vi in till stan för ett möte med vår stylist Annika Norman. Hon ska styla oss till Årets mama som är på måndag. Jag håller alla tummar för att helgens vila kommer att göra att jag är helt frisk på måndag. Jag har verkligen ansträngt mig för att vila den här veckan, jag ser ju nu när jag skriver att jag har ansträngt mig för att vila inte låter riktigt sunt, haha. Men jag har faktiskt avbokat luncher/middagar/möten och bara vilat när jag inte har jobbat för att kunna bli frisk snabbare. Har du några husmorsknep för hur man blir frisk ännu snabbare? Jag tror ju att vila ändå är det bästa sättet men om du lurar på något superknep får du gärna dela med dig av det!

Idag spelar det faktiskt ingen roll att regnet öser ner utanför fönstret eller att snoret rinner ur nosen. Jag fick precis ett telefonsamtal som gjorde mig lycklig ända in i själen. Jag och Angelica har fått ett nytt jättestort uppdrag som jag ser fram emot att dela med mig av inom kort! Och vi tackade ja till det nya kontoret igår! Killen som har hyrt det innan gick bananas på temat ”engelskt bibliotek” och hur fint det än må låta så är det inte alls min och Angelicas stil. Vi fick titta på två olika kontor men jag fick direkt feeling när vi gick in i det ”engelska biblioteket”. Rummet är nästan 40 kvadratmeter stort och har sex fönster i rad med härligt ljusinsläpp. Hon som visade kontoret måste tyckt att jag och Angelica var lite knäppa för vi blev så glada när vi kom in i rummet att vi hoppade upp och ner, och jag tog flera långa snabba kliv genom rummet och utbrast ”ja, här kan man ju tänka”. Men jag kände verkligen att jag fick inspiration i det rummet och det är väldigt viktigt när man har ett kreativt jobb som vi har. Jag ser fram emot att visa er kontoret när de har återställt det till vitt igen. Tänk att det inte ens har gått ett år sen vi flyttade in i vårt första kontor och det är redan dags för större. Både jag och Angelica har en enorm förkärlek för kontorsmaterial och gick loss på häftapparater och gem som kändes sååå viktigt att ha från start. Men återigen, det är känslan som gör det i ett kontor tycker jag. Och jag tror att vi kommer att trivas skitbra i det nya kontoret. Nu ska jag hoppa iväg till bussen. Hoppas att du också har lika mycket fredagsfeeling som jag!

fredag_
Suddig men lycklig fredag! Vad tycker ni förresten om min nya header? Det var på tiden att byta tycker jag! Jag tycker att det känns härligt med en bild som inte är superstylad vilket jag oftast annars är när jag fotograferas.

 1. Elln skriver:

  Du är supersnygg på bilden i headern!! Gillar mer ”naturliga” än superstajlade bilder. Fint!

 2. L skriver:

  Du ser jättefräsch ut, tycker det är så snyggt med den mer naturliga looken! 🙂

 3. Jojjo skriver:

  Du är så mycket finare när du inte sminkar dig så mycket. Du är så naturligt vacker!

 4. Emma skriver:

  Vilka snygga byxor! 🙂 Var är de ifrån?

 5. Susanne skriver:

  Grattis till det nya uppdraget och det nya kontoret!
  Tips till att bli frisk och hålla sig frisk är att dricka ingefärsshot. 1 om dagen. Jag har ett recept från Niiinis:
  RECEPT 1 LITER INGEFÄRSSHOT 200 g färsk ingefära 1 l vatten½ dl honung 2 st citroner 4 tsk malen gurkmeja 1 tsk kanel Gör såhär:Koka 1 liter vatten. Riv ingefäran grovt, låt skalet sitta på. Låt det kokta vattnet svalna till runt 60 grader, detta för att man inte ska förstöra allt det nyttiga och fantastiska i ingefäran och de andra ingredienserna. Lägg i den rivna ingefäran och låt dra i ca 20 minuter. Sila av ingefäran och ha sedan i honungen. Låt svalna helt. Pressa i citronerna, ha i gurkmejan och kanelen. Rör om ordentligt, häll upp i flaska med tätslutande lock. Ställ in i kylen. Det här effekten har ingredienserna.Ingefära: Innehåller massa antioxidanter, är anti-inflammatoriskt, bra för tarmar och mage. Ökar blodflödet, sänker kolesterol, bidrar till att förhindra högt blodtryck, stroke och hjärtsjukdomar. Bra på alla sätt!Citron: Perfekt källa till vitamin C. Innehåller även bioflavonoider som är antioxidanter som skyddar kroppen mot toxiska skador. Citron är nyttigt som stärker ditt immunförsvar och har en läkande effekt på skador på kroppen, som orsakas av fria radikaler. Den besitter antibakteriella egenskaper och har en renande effekt på blodet, ökar kroppens förmåga att föra ut giftiga toxiner från kroppen vilket kallas detox. Honung: Den läker sår, lindrar halsont och tar kål på bakterier. Antiinflammatorisk och läkande i t ex tarmen. Gurkmeja: Den har flera läkande egenskaper och är en mycket kraftig antioxidant som är tio gånger starkare än vitaminer. –Gurkmejans effekt är lika stark som – eller starkare – än antiinflammatorisk medicin. Kanel: Reglering av blodsocker, förbättrad insulinkänslighet och inverkan på hjärt- kärlhälsa.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..