Har fiskar snopp?

I helgen hände något som inte har hänt på 104 veckor. Jag och Angelica fick spela in samma avsnitt av Tvillingpodden två gånger. Vi har ny ljudutrustning som tyvärr inte alls levererade på det sättet som både jag och Angelica kräver ljudmässigt. Först tänkte vi att vi kunde leva med det något sämre ljudet i ett avsnitt men när jag började klippa avsnittet var det något fel också som gjorde att det blev störningar varannan minut. Då var det ganska lätt att ta beslutet att spela in avsnittet en gång till. Jag tycker nog att det blev ett bättre avsnitt när vi gjorde om det.

I veckans avsnitt pratar jag och Angelica bland annat om fiskar och deras fortplantning. Det är alltid lika speciellt hur vi halkar in på olika sidoämnen i podden. I det här fallet hamnade Angelica plötsligt i Ariels pappas kropp av någon märklig anledning. Hon blev kung Triton och då kommer vi osökt att tänka på att sjöjungfruar inte har något kön och sedan blir det helt naturligt för oss att prata om hur fiskar fortplantar sig. Du hittar avsnittet och alla andra avsnitt på Tvillingpodden.se och i appen podcaster.

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Personligalmanacka.se Om du uppger koden L-AGER-GREN får du 10% rabatt på ett helt köp hos Personligalmanacka.se, koden gäller tom 28/11-16.

avsnitt104

  1. Greta skriver:

    Alltså jag relaterar verkligen till ljudfobin! Smaskning, tuggande av tuggummi, gaffel mot tänder, när människor biter på naglar… och sen vissa ord… Psyk i psykologi (jobbigt eftersom jag läser det), ck i dryck och rt i kulört. Verkligen ryser i hela kroppen och jag blir så AAAARGGGG. Får lust att slå personen det kommer ifrån. Nu blev jag jätteirriterad. Tack för ett bra avsnitt!

  2. Bella skriver:

    Hej! Känner verkligen igen mig i när du pratar om din fobi för när någon smaskar! Jag är exakt som du och blir sååå lätt irriterad när någon smaskar för högt! Man blir ju galen hahaha

  3. Bella skriver:

    Hej! Känner verkligen igen mig i när du pratar om din fobi för när någon smaskar! Jag är exakt som du och blir sååå lätt irriterad när någon smaskar för högt! Man blir ju galen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..