Årets mama – vilken kväll!

Igår var jag och Angelica Årets mama på Oaxen tillsammans med massor av andra grymma mamas och papas. Jag har inte varit på Årets mama sen 2014 och de har ändrat om hela upplägget sedan dess. Det var en bra gala innan men igår var den helt fenomenal. Jag gick därifrån både tom och full av energi. Temat var hjältar/hjältedåd och jag blev så berörd av alla fina historier. En som berörde mig speciellt mycket var Elaine Eksvärd. Hon vann i kategorin ”Årets viktigaste mama” med motiveringen: ”Årets viktigaste bok, ”Medan han lever”, fick oss att gråta av både ilska och sorg. Hon tar debatten om sexuella övergrepp, och hon gör det för barnens skull. Årets viktigaste mama är Elaine Eksvärd.” Hon är verkligen årets viktigaste mama. Har ni inte läst hennes bok så gör det. Här kan ni läsa om alla andra fantastiska vinnare. Jag och Angelica var med i mamas livesändning som de hade på Facebook, ni kan kolla på det här.

elaine_tilde
elaine_eksvard
Foto: Camilla Svensk

Tilde de Paula Eby var värdinna för kvällen och jag är så imponerad av henne. Hon är otroligt professionell! Ett moment under galan som berörde mig i hjärtat också var Tildes resa till Serbien med Unicef. Efter att hennes reportage om hennes resa hade visats upp satt Danny Saucedo på scenen och sjöng ”super 8” live. Inte ett öga var torrt! Jag är så glad att jag var inbjuden till Årets mama och vi hade verkligen världens härligaste middag med så trevligt sällskap. Jag satt mitt emot bästa Emma Danielsson och bredvid mig hade jag finaste Alexia och Ditte. Vid bordet hade jag även Pappapoddens Nisse och Manne och vi bestämde att vi ska spela in ett nytt dubbelavsnitt av Tvillingpodden/Pappapodden.

Min klänning kommer från Sandro Paris. Det är en svart kort spetsklänning och över den klänningen har jag en tyllkjol som jag fyndade i New York. Angelicas klänning kommer från ByMalina. Som vanligt var det bästa Annika Norman som stylade oss. Det är verkligen härligt med en egen stylist, hon är grym!

annika_norman
filippa_radin
tvillingarna_lagergren_mama
jessica_alexia
klanningen_bakifran
oaxen_mama
celie_sparre
Vi träffade så många härliga mamas! Här är en av mina favoriter, Celie Sparre som just nu medverkar i tv-serien Syrror på TV4. Har ni sett henne i den? Älskar henne!
danny_saucedo
Danny Saucedo var MAGISK! Foto: Camilla Svensk.

 1. Therese skriver:

  Ja, vad roligt med ett till dubbelavsnitt med pappapodden. Älskar de avsnittet, så ser fram emot om det kommer ett till:)
  Vackra ni var på galan!

 2. Lovis skriver:

  Jag måste bara berätta! Jag är på en mat och dryckesutbildning och hela tiden när vi provar så tänket jag att det här skulle vara en mardröm för dig. Massor av människor som smaskar och gurglar grejer 😉

 3. Lovisa skriver:

  Hej! Skulle vara kul med ett julspecial avsnitt av podden! Berätta om era jultraditioner och hur ni upplevt julen. Men också hur ni vill att era barn ska minnas julen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..