Ett jäkla tempo – men älskart!

Nu sitter jag och Angelica på bussen på väg till stan. Vi ska på ett lunch-event men innan det behöver vi jobba. Fast först ska jag förbi min tandläkare där jag har fått en tid akut. Innan helgen lossnade lite av min påpyggnad/utfyllning som jag har mellan mina framtänder. Jag hade tandställning i tre år, under hela min högstadietid, för att rätta till mina tänder. När jag tog ut tandställningar var tänderna helt perfekta men så lossnade en tråd som jag har på baksidan av mina tänder som gör att de inte ska åka tillbaka till utgångsläget. På bara fem, sex dagar gled framtänderna isär och jag fick tillbaka mitt mellanrum. Det här är flera år sen och jag levde med mitt mellanrum men mådde dåligt över det. För några år sen fick jag reda på att det gick att lösa utan tandställning och har nu minimini lite komposit (nått hårt material) mellan mina framtänder. Innan helgen lossnade alltså en liten bit av det som jag nu ska laga. Angelica säger att det inte syns, men jag ser. Det var ingen annan än jag själv som störde mig på den lilla gluggen mellan mina framtänder heller, men det är ju mina tänder och mitt beslut så det måste fixas.

Igår var vi på Årets mama. Jag ska skriva om det senare idag! Här är en bild från galan. Annika Norman har stylat oss. Så nöjd!

IMG_6847

 

  1. Camilla skriver:

    Länk till din klänning tack?! Så himla drömmig!!!

    1. Den är från Sandro! Dock är det den svarta korta i spets under. Sen har jag en tyllkjol från New York över! 😀 Kram J

  2. Åh, vilken fin header du fått. Du är en väldigt vacker kvinna 🙂
    Vi har julpysslat deluxe hemma den senaste veckan – satt upp julgran, bakat lussekatter och gjort lite DIY-saker för både vuxna och barn. Titta gärna in på bloggen och se om du kan hitta lite inspiration 🙂
    Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..