Frida Fahrman – en ljuvlig varelse

Imorse var jag och Angelica inbjudna till pressfrukost som Frida Fahrman höll i tillsammans med Rusta. Frida är verkligen en genuint god person och jag blir alltid lika glad av att träffa henne! I samarbete med Rusta har hon valt ut sina favoriter från deras sortiment och jag blev pepp av det att fixa till vårt nya kontor. Jag tänker att det ska gå i toner av grått och rosa med en industriell känsla. Jag hoppas att Angelica känner samma sak, annars får vi inreda halva kontoret var. Det kan iofs också bli snyggt!

Det är en riktig eventvecka den här veckan och jag hoppas att ni tycker att det är kul att följa med! Jag hade en idé om att köra en vloggvecka den här veckan med ny vlogg varje dag i vår youtube-kanal, men nu när Elsa är sjuk (fortfarande ögoninflammation) så finns inte tiden riktigt. Ibbe och jag löser av varandra i vabbandet och vi försöker att jobba ikapp på kvällarna så gott det går. Jag önskar bara att hon fick vara frisk snart. Det känns inte som att hon har fått bli helt frisk på flera veckor utan är ständigt lite snorig. Ska det vara såhär hela vintern undrar jag? Jag tycker synd om henni. Hoppas att du får en fin onsdag!

frukost_fahrman_2
frukost_angelica
fahrman_
belysning_fahrman
rusta_jessica
vaser_rusta
twins_rusta
fahrman_frida_rusta

LOADING..