Det eviga vabbandet!

Nu orkar jag snart inte mer. Elsa blir aldrig frisk och jag känner att jag håller på att bli sjuk igen. Ingen får sova, varken jag, Elsa eller Ibbe. Jag känner att jag snart kommer att bryta ihop. Elsas ögoninflammation blir bara värre och värre och vi får inte ens komma till läkaren. Jag blir så irriterad över det att jag snart sprängs! Hur länge ska dom gå med helt genomgeggiga ögon och skrika innan det är dags att få hjälp?? ”Tvätta ögonen oftare” fick Ibbe som svar när han ringde ner till Husläkaren. Det är inte helt lätt att tvätta en 1,5 årings ögon som bara vrålar och ålar sig som en mask. Vi fick tips om någon receptfri salva som inte finns. Den är slut hos leverantören. Så nu har jag gnällt av mig. Jag är på världens sämsta humör och mitt tålamod är lika med noll. Elsa blir inte nöjd av något och jag känner mig helt otillräcklig. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Ibland är det bara så fruktansvärt frustrerande med barn. Hoppas att er torsdag har startat bättre än min.

elsa_pelsa_

 1. Natasa skriver:

  Koka kamomillte som du baddar ögonen med utifrån och in. Finns inget som hjälpt så bra som te när sonen haft ögoninflammation ett par gånger. Han har blivit bra på 1 dygn i stort sett.

 2. Lotta skriver:

  Testa att boka en läkartid via appen Kry. Du får träffa en läkare via videosamtal. Vi fick en tid direkt och det är kostnadsfritt för barn. Vi fick recept utskrivet direkt.

 3. Jelena skriver:

  Usch vad jobbigt det låter. Har ni testat ett läkarbesök via appen kry? Gratis för barn och man kör via video, tänker att ni kanske kn få hjälp då. Är in spnsrad, men själv småbarnsförälder som tänkt använda den vid nästa sjukdom

 4. Jane skriver:

  Koka vattnet istället för direkt ur kranen så kan det bli bra. Eller du kanske gör det? Kämpa, kram och krya!

 5. Cattis skriver:

  Tänkte också tipsa om KRY. Har inte provat själv gällande ögoninflammation men värt ett försök! På 1177 står det att om barnet haft det i en vecka ska man söka vård. Vår son får alltid ögoninflammation som inte går över av sig självt. En gång väntade vi ut det och efter 5 veckor gav vi upp och fick antibiotika. Det hjälpte alltså inte att tvätta ögonen 30-40 gånger om dagen och byta kläder, örngott och handdukar 2 gånger om dagen. Ibland vill det inte ge sig. Stå på dig! Vet att det är tufft när man är helt slut och känner sig sjuk själv, men kanske KRY är rätt väg. Jättekram till er!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..