Still no sleep

Elsa somnar som vanligt vid 19 men sen vaknar hon första gången vid 22-23 för att sedan vakna två gånger i timmen resten av natten. Jag är så bortskämd med att få sova hela nätter och den här veckan har gjort mig till ett vrak. Det är först när man inte får sina timmar som man inser hur beroende man är av sömnen. Förkylningen som precis hade släppt ligger och lurar i kroppen och jag känner mig bakis när jag vaknar. Idag hoppas jag att Elsa får en läkartid och hjälp med ögoninflammationen som inte ger med sig. Tack för alla era tips! Jag köpte kamomillservetterna på Apoteket men vi har tyvärr inte sett någon förbättring än. Nu håller jag tummarna att Elsa blir frisk och att jag slipper bli sjuk igen. Nu får det liksom vara lite nog känner jag. Såg ni himlen imorse? Här i Stockholm var det en magisk soluppgång!

IMG_6945

 1. Hej Jessica!
  Jag skulle bli jätteglad om du skulle vilja säga vart du har köpt den klänningen/tröjan som du hade på en babyshower nyligen?
  Letar som en galning efter liknande och denna är super snygg!
  Skulle bli såååå glad om du svarar!
  Tack för en fantastisk blogg

  1. Hej bästa du! va det den blå klänningen? 🙂 Den är en gammal historia från H&M. Kram J <3 Tack för att du läser! ha en härlig helg!

 2. Krya på er! Det låter verkligen som LYX att vara van att sova hela nätter… Två år som diabetesmamma + baby = ett vrak. KRAM

 3. Elin skriver:

  Såg himlen! Helt underbart vacker! Det kommer bli en härlig dag idag. Vi har precis fått friska barn efter halsfluss och öroninflammationer. Hoppas Elsa kan få tid. Det finns ju grymma salvor med antibiotika i! Kram och se till att få vila i helgen ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..