Första advent på kontoret

Idag firar jag och Angelica första advent på kontoret. Efter en veckas vabbande (vi har turats om jag och Ibbe) så har vi lite att ta igen jobbmässigt. Dessutom har vi spelat in ett nytt avsnitt av Tvillingpodden! Vi började dagen med ett besök på ett konditori här i Åkersberga, Smörkransen, där både jag och Angelica jobbade när vi var 15 år. Det jobbade en härlig man där idag som vi pratar om i podden. Vi köpte med oss lussebullar, pepparkakor och julmust till kontoret och vi har hängt upp julstjärnor och köpte med lite hyacinter. Jag älskar verkligen julen! Jag vill åka hem och släpa ner alla julgrejer från vinden och pynta hemma också. Vi åt en första-adventsfrukost hemma imorse innan jag åkte till kontoret och Elsa är äntligen frisk! SÅ himla skönt! Dock sov hon inte hela natten inatt men utan att säga ett ord var det Ibbe som gick upp och tog hand om henne och nattade om inatt. Jag är så tacksam för det!

Hallå! Nu kom jag på en sak som jag inte har berättat för er. Jag och Angelica producerar ju ett helt nytt nummer av LOPPI magasin!! DRÖM! Jag är SÅ jäkla glad och stolt över oss att vi fick förtroendet igen. Den här gången blir LOPPI magasin en Gravid & Baby-special och det ska bli så kul! Den kommer ut redan i mitten på januari så det är bråda dagar för oss kan man minst sagt säga. Det ska plåtas omslag, produceras material och sitta i möten med bästa layoutaren Carolina. Det blir ett hektiskt december! Hoppas att ni har en riktigt mysig första advent!

adventstid
tvillingpodden_

  1. Maria skriver:

    Satt precis och lyssnade på Tvillingpodden (för att liva upp tentaskrivandet!) . Ni frågade efter sällskapsspel och vill såklart tipsa!
    ”Carcassonne” (lättspelat brädspel där ni bygger städer och vägar), ”Ticket to ride”( också väldigt lättspelat där ni bygger tågbanor), ”Med andra ord ”(sällskapsspel där ni i lag beskriver ett ord med just andra ord), ”Ryktet går” (rita och gissa, massor med skrattgaranti!). Så hoppas ni hittar något roligt och tack för en kul pod!

  2. Min pappa är bagare på smörkransen ☺️

  3. Marie skriver:

    Ser verkligen mysigt ut! Ibland får man jobba på advent men är det med sin syster och pepparkakor så funkar det ju oftast. Så är det iallafall för mig och min syster. Vi jobbar tillsammans med, men inte med det ni gör utan miljö problem.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..