Magisk morgon!

Äntligen måndag igen och Elsa är frisk! Vi vaknade till en magisk soluppgång och massor med snö på marken. Jag är så glad över att snön är tillbaka igen. Det gör livet lite lättare under det annars väldigt gråa november. Jag tillhör inte den skaran av svenska befolkningen som tycker att måndagar är jobbiga och tråkiga. För mig är måndag en ny dag med nya möjligheter. Nystart deluxe! Dessutom har jag en supervecka framför mig. Imorgon är det julavslutning med hotellövernattning tillsammans med hela gänget från Loppi. Det blir både spa och middag tillsammans med världens bästa kollegor. Jag är så glad att få vara en del av Loppi-familjen. Hoppas att din måndag har börjat på bästa möjliga sätt!

IMG_7105

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..