Tävla om presentkort

Det här inlägget är ett samarbete med Personligalmanacka.se

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden. Jag och Angelica pratar bland annat om en härlig man som vi mötte på ett konditori i veckan. Vi tar även om ett ämne som iaf är känsligt i vår familj, nämligen julen. Var ska den firas? Med vilka ska man fira? Är julafton julens viktigaste dag? Det och mycket mer i veckans avsnitt av Tvillingpodden som den här veckan är sponsrat av personligalmanacka.se. Just nu har vi en tävling där du kan vinna presentkort hos personligalmanacka.se. Fem vinnare vinner två presentkort var. Perfekt att ge bort som julkapp! Jag vill även slå ett slag för deras väggalmanacka som julklapp. Det är en toppenjulklapp till alla barnfamiljer som behöver ha koll på alla i familjens olika aktiviteter. Du hittar veckans avsnitt och alla andra avsnitt av Tvillingpodden på tvillingpodden.se och i appen podcaster.

Allt du behöver göra för att tävla är att svara på frågan ”Vilket år föddes idéen till personlig almanacka?” Rätt svar hittar du på personligalmanacka.se. Maila ditt svar till angelica@herrochfrulagergren.se senast den 4 december 2016. Skriv ”Personlig almanacka” i ämnesraden. Lycka till!

Tvillingpoddenavsnitt105
personligalmanacka

LOADING..