Vi är nominerade!!!

Tusen tusen tack till alla er som har nominerat Tvillingpodden till Svenska Podcasterpriset 2016. Vi är nu en av fem i kategorin Barn och familj som är NOMINERADE!! Vi är så otroligt glada för detta, så verkligen tusen tack från djupet av våra hjärtan. Nu kan du rösta på oss en gång per dag fram till och med 11 december om du vill att vi ska vinna! Röstar gör du enklast via den här länken, som även kommer att ligga i min profil på instagram, jessicalagergren heter jag där om du vill följa mig där.

Nu ska jag och Angelica börja packa ihop oss här från Loppi-kontoret, vårt nya jobb som jag nog inte hunnit berätta så mycket om. Mer om det senare i veckan. Vi ska iväg på julavslutning tillsammans med hela blogg-gänget härifrån. Det ska bli så himla mysigt! Det blir middag och övernattning på hotell och jag och Angelica har i all hast anmält att vi ska hålla tal ikväll… Vi kan vara lite väl spontana ibland kan jag känna. Vi får se hur det blir med den saken, haha.

tvillingpodden_podcaster
Här är från Årets mama-gala som var förra veckan. Till ikväll har vi lånat kläder från Daisy Grace

LOADING..