Julfest och supersjuk

Igår var det alltså julavslutning tillsammans med bästa gänget på Loppi på Clarion Sign. Det var en superhärlig eftermiddag med lite spa och middag. Vi fick även magiska julklappar från Loppi vilket var otroligt generöst! Det var väldigt många avhopp in i det sista igår med folk som var sjuka tyvärr, men vi blev ändå 20 personer. Middagen var supertrevlig och vi hoppade runt och bytte platser mellan varje rätt så att man kunde prata med flera. Himla bra idé! Jag är så stolt och glad över att vara en del av Loppi-familjen. Jag och Angelica fick utmärkelsen ”Årets Driv” och jag blev helt rörd över det. Det är mycket tack vare Loppi som jag och Angelica har vårt driv. Dom tror på oss och hjälper oss framåt i allt vi gör. Det betyder så himla mycket för mig.

När jag och Angelica gick och la oss på hotellet kände jag att jag helt plötsligt från ingenstans fick superont i halsen och jag hoppades och trodde att jag skulle kunna sova bort det, men istället hade jag feberfrossa/feberyra hela natten och låg och pep tydligen. På morgonen fick jag hoppa in i en taxi och åka raka vägen hem. Jag drömde att jag behövde åka ambulans och fick för mig att jag har fått blodförgiftning. Det är nog bara en helt vanlig förkylning/influensa, vad vet jag. Jag har legat i sängen sen jag kom hem och kommer att fortsätta göra det resten av dagen. Det passar absolut inte att vara sjuk nu, men när gör det egentligen det? Aldrig. Här kommer fina bilder från igår som bästa Sandra Rogers har plåtat. Jag och Angelica hade kvällen till ära lånat likadana blusar från Daisy Grace. Så fina!

Sandra_Rogers_Photography_179
Sandra_Rogers_Photography_115
Sandra_Rogers_Photography_160
Sandra_Rogers_Photography_2
Sandra_Rogers_Photography_44
Sandra_Rogers_Photography_78
Sandra_Rogers_Photography_122
Alla fick varsitt digitalt låssystem från Glue Home. Så smidig grej! No keys needed!
Sandra_Rogers_Photography_139
Vi ska även få prova på en helt ekologisk matkasse från Ecoviva. Det ser jag verkligen fram emot. Jag har världens sämsta fantasi när det kommer till att komma på nya maträtter. 
Sandra_Rogers_Photography_132
Dessutom fick vi ljuvliga produkter från L’Occitane, som jag fick lära mig uttalet på igår. Jag har uttalat det fel hela livet…! Det uttalas loxitane. 
Sandra_Rogers_Photography_153
Här är hela fantastiska gänget som närvarade igår (minus Sandra som fotar). Från vänster, Charlotta, Fredrika, Josefin, Laila, Gabriella, Sindy, jag, Linnéa, Katti, Ellen, Katarina, Stina, Felicia, Nina, Theresa, Stefan, Angelica och Linda.

  1. Karin skriver:

    Haha förlåt att jag skrattar men Angelicas min på gruppbilden är för underbar:D

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..