Jennifer Klingvalls stora konto!

Igår plåtade vi bästa Jennifer Klingvall till LOPPI magasin Gravid & Baby. Det var en superkul dag med mycket skratt och girl power. Hela teamet bestod av riktigt begåvade kvinnor och är jag så stolt över var och en av dem. Resultatet får ni se i LOPPI magasin i januari och jag tror att det kommer att bli hur fint som helst. Jennifer var en naturbegåvning framför kameran och levererade bild efter bild. Det var första gången jag träffade henne och hon var precis sådär gullig och trevlig som jag hade föreställt mig.

Visste ni att hennes instagramkonto växte från att ha 450 st följare till att ha över 10 000 följare på en vecka? Idag har hon över 140 000 följare på instagram! Så inspirerande människa! Sandra Rogers plåtade och hon är riktigt duktig! Jag fick vara försökskanin när hon ställde in ljuset och det är jag glad över. Den här bilden är tagen rakt framifrån och ni som följer mig vet att det händer väldigt sällan. När det väl händer är det inte bilder jag brukar dela med mig av. Jag trivs bäst att fotas från vänster (har en hang up på att det är min bästa sida) men den här bilden är jag riktigt nöjd med. Jag gillar stämningen och energin i bilden.

rogers_lagergren
Sandra_Rogers_Photography_(42)
Sandra_Rogers_Photography_(45)
Sandra_Rogers_Photography_(83)
Sandra_Rogers_Photography_(103)
Sandra_Rogers_Photography_(115)
jennifer_klingvall_loppimagasin
klingvall_jennifer
loppi_magasin
Alla bilder är tagna av Sandra Rogers, förutom de tre sista som Angelica plåtade. Jag tycker att Angelica är svinduktig på att fånga en viss känsla i bild, visst?! (Bilderna där Sandra är med är tagna av bästa Linda Clarenbring från Loppi.)

 1. Anna skriver:

  Har inte läst din blogg så länge men har tänkt på att du alltid ser till att fotas ur samma vinkel och med lätt upphöjda ögonbryn. Du är jättefin så men lite variation tycker jag vore kul. Och den här bilden visar ju att du gör dig precis lika bra framifrån (och säkert alla andra håll) och lite annorlunda minspel. Kram

 2. -Jenny- skriver:

  Bilden på dig är FANTASTISK!

 3. Hej Jessica!
  Jag undrar lite hur framtiden ser ut för loppi magasin? Köpte höstnumret och blev så inspirerad. Jag hoppas det är en tidning som kommer att fortsätta finnas på marknaden! Kan du inte berätta lite mer om vad du och A gör där och hur fortsättningen för tidningen kommer att se ut?

 4. Jenny skriver:

  Kul att se dig framifrån! Jag tycker du är jättefin från din fotosida också men alla bilder blir så lika. Så jag hoppas du fortsätter på att köra på alla sidor:)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..