Mitt varma stjärthål

Jag och Angelica är på väg in till stan för möten och jobb hela dagen. Jag frågade precis henne vad hon tyckte att jag skulle blogga om och hon föreslog att jag skulle skriva om mitt varma stjärthål. Det känns väldigt opassande såhär på morgonkvisten och lite lätt ointressant. Jag skriver istället om mina förväntningar på morgondagens luciatåg i förskolan. Elsa ska vara tomte och hon har övat luciasånger för fullt i flera veckor. Mest på förskolan men hemma har hon och jag sjungit tipp tapp och Lusse lelle. Hon vrålar LUSSE LELLEEEE när jag börjar sjunga den, så gulligt! Det ska bli så spännande att se hur hon gör imorgon. Från förra året minns jag att Alice satt i en vagn under tåget som är utomhus. Jag längtar så himla mycket! Det gäller att komma i tid för de flesta föräldrar är där en timme i förväg för att få bra platser längst fram! Tänk att min lilla bebis har blivit så stor. Det känns helt fantastiskt att jag får vara en del av hennes liv! Min unge!

IMG_7788

 1. Emma skriver:

  Hahah! bästa rubriken! och såå söt hon är med tomtedräkten ^^

 2. Haha jag trodde jag läste fel när jag läste ordet rövhål 🙂
  Ganska kul ändå att ni ”vågar” skriva om sånt! Själv funderar jag på att amputera mitt rövhål, vad får jag då mån tro… Min varma stjärtskåra?!

 3. Jessica skriver:

  Åå, så mysigt med luciatåg! Vår som hade de igår… Enda låten han kunde va pippa pippa (tipp tapp) Hahaha! Såå gullig! Ha en mysig dag! Kram

 4. Jag hade också skyhöga förväntningar på mitt barns första luciatåg som var igår, hela fsk, utomhus med glössmys osv, så mysigt! Jag hade lånat kamera för inspelning & systemkamera… Ungen hinner knappt komma ut på gården på fsk innan hon hittar sin pappa i folkhavet och lämnar luciatåget omgående! Hahaha! Fail… ;D

  1. Elin skriver:

   Åh en klassiker

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..