Malin Gramer & Fitspooration

Hej hallå fjärde advent! I fredags hade vi sista plåtningen för LOPPI magasin Gravid & Baby. Vi plåtade i Sandra Rogers studio tillsammans med Malin Gramer och Ellen Färnström, Fitspooration. Det är till ett gravid-träningsreportage i magasinet där Ellen visar enkla träningsövningar som man kan göra som gravid. Det var en superhärlig dag som avslutades med att Sandra gravidplåtade Malin utomhus. Nu är det full fart framåt och plattan i mattan deluxe fram till den 27:e december när tidningen går i tryck. Jag ska vara lite ledig över jul och sen blir det ytterligare lite ledigt i mellandagarna. Fördelen med mitt jobb är att jag inte jobbar 9-17 varje dag men jag är heller aldrig helt ledig. Fördelarna överväger helt klart nackdelarna tycker jag eftersom att jag oftast kan anpassa min tid väldigt mycket.

Nu ska jag Angelica in till stan och tidningsjobba till midnatt. Då har vi planerat att slå igen datorerna för att få lite sömn i hotellsängar. Vi har nämligen bokat hotellrum idag för att kunna jobba så effektivt som möjligt. Vi sitter på LOPPI-kontoret på måndagar och restiden är på ungefär en timme så vi sparar in den imorgon bitti genom att bo på hotell inatt, plus att vi kan jobba sent ikväll. Det ska bli så skönt när den här tidningen är lämnad till tryck! Hoppas att ni har en fin fjärde advent och att ni tar hand om varandra lite extra idag.

ellen_fitsporation
bakom_kulisserna
malin_gramer
gramer_twins
Översta och nedersta bilden: Sandra Rogers 

  1. Johanna skriver:

    Så roligt att du börjat lägga upp bilder framifrån också. Du är jättefin!

  2. Anne skriver:

    Vilken jäkla smäll. Från godaste, trevligaste julbordet till att två timmar senare få höra att en god vän har bröstcancer. Detta Liv..
    Tjejer, kom ihåg att åtminstone andas djupt emellanåt!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..