Sjunkande skepp i Tvillingpodden

Tvillingpodden i samarbete med Eucerin

I veckans avsnitt av Tvillingpodden som finns ute nu pratar jag och Angelica bland annat en hel del om ångest och stress. Angelica tar upp en metafor att det känns som att vi sitter i en liten eka som håller på att sjunka… Hon har skrivit ett inlägg om det här. Vi upplever en nivå av stress just nu som ibland kan bli lite svår att hantera. Vi ser dock ljuset i tunneln och har lovat oss själva och varandra att bli bättre på att prioritera hälsan. År 2017 får helt enkelt bli ett år i hälsans tecken. Jag ska träna för att det är kul och inte för att jag måste, och för att jag mår bättre av det. Jag ska äta nyttigt för att jag håller mig friskare av det, inte för att gå ner i vikt främst även om jag har en del kilon kvar som jag vill gå ner innan jag har nått min målvikt. Jag ska bli bättre på att tacka nej till saker utan att få dåligt samvete för det.

Angelica fick ett mail från en lyssnare som hade skrattat åt avsnitt 65 av Tvillingpodden där vi pratar om olika sporter som vi har testat på genom åren. Vi tog upp det här i veckans avsnitt och har klippt in en del av det i det här avsnittet. Både jag och Angelica skrattade åt det när vi lyssnade på det. Jag och Angelica klipper podden varannan vecka och det bästa med att göra det tycker jag är att jag får skratta massor. Åt mig själv. Det låter ju lite konstigt när jag skriver det, men det jag oftast skrattar mest åt är våra skratt. Dom smittar av sig helt klart. Veckans avsnitt är sponsrat av Eucerin och det är jag så stolt och glad över! Gå gärna in och följ Eucerinsverige på instagram. Ni hittar veckans avsnitt och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i appen podcaster. Hoppas att ni vill lyssna!

avsnitt108
Foto: Sandra Rogers

LOADING..