Julkortet som fick mig att gråta

Igår när jag kom hem efter en lång dag med jobb och öppnade posten brast det för mig. I det låg det finaste julkortet jag någonsin sett – från min dotter. Elsa har alltså gjort ett julkort på förskolan som dom sedan har postat till oss. Hur fint gjort av förskolan? Jag började gråta av det fina kortet! Jag älskar henne av hela mitt väsen och hon är verkligen det bästa som har hänt mig.

Igår fick Elsa med sig sitt första pyssel hem från förskolan. En ljuslykta som hon har gjort av sin favoritbabbel. Alla barn fick välja vilken babbel dom skulle göra och Elsa valde Babba. Den bruna babbeln. Brunt är ju inte den härligaste av färger men Elsas ljuslykta är det finaste jag har sett. Haha, jag börjar gråta bara jag tänker på den. Hon har liksom suttit med sina små händer och målat med färg på en glasburk och sen hällt på glitter på den och sen omsorgsfullt placerat ögon. Jag ska spara ljuslyktan för resten av mitt liv.

Jag känner att jag vill hänga upp och ställa fram allt som hon kommer att skapa! Jag har ett minne från när jag var liten, eller egentligen är det Angelicas minne. Hon hade sytt en delfin i filt-tyg i syslöjden som man skulle ha som bokmärke som hon gav till mamma. Vi växte upp i ett trevåningsradhus och som så mycket annat hamnade den där delfinen i trappan upp till övervåningen. Angelica var ledsen i en evighet för det och tittade på den där delfinen var dag och undrade när mamma skulle bära upp den och lägga den i en av hennes böcker. Ett minne som förmodligen gör ont i henne än idag. Stackarn!

julkort_elsa
julkort_elsa_1

ljuslykta_elsa
pepparkaka
Pedagogerna har gjort pepparkakshjärtan med barnens namn på också. Som jag älskar vår förskola! Det märks verkligen att Elsa trivs där och jag tycker att pedagogerna är helt fantastiska! Det känns tryggt!

  1. Frida skriver:

    Nu måste jag få säga! Innan jag hade egna barn hade jag sååå mycket åsikter om hur folk uppfostrade sina barn och sa ofta ”Jag ska aldrig” Men när man är förälder är man ibland helt desperat bara för att få dagen att fungera och framförallt att få sova nån gång. Jag är helt säker på att alla föräldrar gör precis det som är bäst för deras barn. Alla är olika och behöver olika saker! Och som Jessica säger älskar man sina barn så mycket att det gör ont, vilket gör att man aldrig skulle kunna skada dem med avsikt. Heja dig Jessica! Kämpa på och God Jul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..