Hon dansar sig fram!

Tack för all fin respons på mitt inlägg igår. Det betyder jättemycket för mig att ni kommenterar och kommer med pepp och lugnande ord. Idag är en ny dag och efter en hel natts riktigt tung sömn känns allt lite bättre. Jag är inte mer än människa och jag får ta det en dag i taget. Det har varit ett minst sagt intensivt 2016 och jag har nog inte gett mig själv tiden att reflektera över allt som har hänt, bra som dåligt. Att gasa på är min specialtet och jag stannar sällan upp för eftertanke, något som jag absolut vill bli bättre på i framtiden.

Dagen började på absolut bästa sätt med en glad Elsa som ville dansa. Jag älskar när hon sjunger och dansar och imorse dansade vi ihop till Iggys danslåt. Hon kan till och med texten på den sången och sjunger med och gör precis som de gör i filmen. Dansar bakåt, åt sidorna och vickar på rumpan. Jag lyckades fånga lite på film som ni kan se på mina insta stories, jessicalagergren heter jag på instagram. Nu blir det full fart med tidningsjobb in i det sista. Jag tog åt mig av era tips och har nu bett om hjälp. Imorgon ska mamma vara barnvakt och ikväll ska Angelica vara barnvakt en snabbis så att Ibbe och jag kan åka och köpa en gran. Julen kommer som ni säger vare sig man vill eller inte och nu får vi bara göra det bästa av den tid som finns kvar. Allt behöver inte vara perfekt, det kommer blir bra ändå.

philip_elsa
Philip & Elsa ville hålla varandra i handen på väg till förskolan. Så jäkla gulliga!

  1. Hanna skriver:

    Andas in och andas ut! Inte alltid det lättaste att komma ihåg. Men försök tänka på att du gör så gott du kan, det är gott nog särskilt i perioder när det svämmar över på sina håll. Livet är mer än en enskild dag eller vecka. Du och ibbe fattar beslut utifrån er familj och vad som får er vardag att gå ihop. Ingen annan har den kunskapen om ert liv. Ni är elsas föräldrar och ni vet vad hon behöver och ni ser om hon mår bra. Just precis ni är perfekta för just precis det, att vara hennes föräldrar. Din kärlek för din dotter lyser så stark på bloggen och det är uppenbart att du har hennes bästa för ögonen. Tack för en rolig, ärlig och härlig blogg.

    Önskar er en jul full av kärlek från familj och vänner.

  2. Ibland behöver man lite avlastning , jättebra att du frågat omgivning om de kan hjälpa till. Julen är ingen perfekt liten konfekt, den är som gott och blandat där man kan välja vilka bitar man ska ta:)

  3. Bra att du bad om hjälp ❤️ En gång när allt föll bad jag min pappa komma för att byta glödlampor och rensa avloppet. Vi tog städhjälp och så får man passa på att göra grejer i god tid och medan man kan. För ork och energi att göra stora grejer av allt går bara inte just nu. Idag bestämde vi oss att göra julgodis. Men då fick det bli pizza till middag för det kändes alldeles för övermäktigt med en så banal sak som att laga middag. Julgran åkte jag med barnen själv och köpte. Det fanns inte tid att invänta ett tillfälle när vi alla fyra skulle ha tid och ork. Det ÄR svårt att orka och hinna med på alla plan. Jag jobbar inte ens 100% och kan aldrig jobba hemifrån utan är jag ledig är jag ledig. Och trots det är jag såååå stressad och slutkörd. Inte heller finns det tid eller ork till varken tex träning eller fotograferandet som jag VILL göra. Just nu är det liksom familjen, jobbet (jag måste ju) och vännerna som är viktigast för mig. Resten får bli nån annan gång i livet förhoppningsvis. Hoppas det lugnar ner sig för er lite nu över jul och var rädda om er ❤️ Glöm inte vad som är viktigast för er och även om ni älskar ert jobb och är grymma på det ni gör finns det inget jobb i världen som är värd er hälsa! Många kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..