Babblarna – en succé!

Igår var vi iväg sent på kvällen och handlade gran. Elsa var med och fick välja och det blev en superfin rödgran. När vi kom hem igen och Elsa var nattad fanns det ingen ork till att klä den så det får bli ikväll eller imorgon. Imorgon ska vi på uppesittarkväll hos Angelica och Stefan och spela Bingolotto. Hur kul? Vi brukar ändå ha på det i bakgrunden kvällen före julafton samtidigt som vi slår in julklappar och då känns det alltid lika trist att inte ha en lott.

Vi sprang in på affären också och handlade lite och Elsa fick gå runt och kika på alla saker. Hon älskar verkligen det! Tänk vilken skillnad det måste vara för henne att upptäcka världen nu när hon kan gå själv. Det måste helt fantastiskt, från att sitta i en vagn och inte kunna bestämma vad man vill gå fram till, och nu kunna springa runt fritt. I taket på affären hänger det tre enorma babblare. Elsa vrålade ”BAAAABBAAAA” när hon upptäckte honom. Det är hennes favorit! Jag har köpt en liten Babba till henne i julklapp som hon tyvärr redan har upptäckt. Jag gömde den alldeles för dåligt. Jag hoppas dock att hon har glömt bort den igen och att det blir en överraskning ändå på julafton, haha. Den stora i taket kostar 1300kr. Det känns lite…dyrt! Plus att den tar enormt stor plats hemma!

babblarna_1
babblarna_2

  1. Rebecka skriver:

    ”och Elsa var snattad”
    haha, förhoppningsvis inte snattad 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..