Mer tid förr helt klart!

Jag har en app där jag kan se vad jag gjorde i sociala medier för ett, två och ännu längre bak i tiden sen, Timehop heter den. I den såg jag nyss att förra julen såg helt annorlunda ut än den i år. I julklapp gjorde jag pepparkakor med namn på till alla familjemedlemmar, jag gjorde även ett härlig ”varm-choklad-kit” på sked och gav bort. Det fanns helt klart mer tid för pyssel förra julen (och alla andra jular). Jag älskar ju att pyssla och baka och fixa så lite tråkigt känns det att det inte blev något av den varan den här julen. Är det försent att julbaka i mellandagarna? Förra året bakade jag jordens godaste släta lussebullar med socker på. Det lär nog ligga kvar en och annan i frysen och skräpa, jag tror jag ska kika efter.

Ikväll ska vi klä granen hemma och sedan gå över till Angelica och Stefan för en uppesittarkväll. Det blir skinkmackor, bingolotto och en riktigt lugn kväll, det ser jag verkligen fram emot. Imorgon ska vi åka till pappa för julfirande men innan det ska vi öppna några av julklapparna hemma så att inte den delen tar upp största tiden av julafton. Jag gillar iofs det, men det är nog för att jag brukar få mest julklappar av alla, haha. Det roligaste på hela julafton är julklappsleken. Jag såg att Stefan skrev ett blogginlägg om det här. Om ni inte redan leker julklappsleken under jul kan jag rekommendera det starkt. Det är SÅ roligt! Förra året spårade vi ur och började spela om pengar också. Det var… speciellt, minst sagt. Det var inga stora summor men ändå så pass mycket att man blev helt galen. Tips för bästa julefrid är att inte spela om pengar, även om det tillförde en extra spänning helt klart.

jul_

choklad

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..