Sista rycket innan jul!

Imorse ringde klockan 05:45. Jag och Angelica sitter nu på kontoret och ska jobba in i det sista med LOPPI magasin som går till tryck på tisdag. Det kommer bli en del jobb under julhelgen även om förhoppningen hade varit att vi skulle vara lediga. Vi får helt enkelt ta igen det med att vara lediga i mellandagarna istället. Igår eftermiddag var jag och Angelica och gästade ”Ihop Med Josefin”, Josefin Craaford och Quetzala Blancos podcast om relationer. Det var så himla roligt att gästa en annan podd igen. Tidigare har vi gjort ett dubbelavsnitt med bästa Pappapodden med Nisse och Manne vilket vi ska göra igen i januari. Josefin och Quetzala var hur härliga som helst och jag hoppas att ni gillar avsnittet som släpps nästa vecka.

Imorgon är det julafton hörrni! Vi hade bestämt att vi inte skulle köpa så mkt julklappar men jag har liksom svårt att hejda mig. Till Elsa blev det ritblock, pennor, badkritor och en bok om Babblarna. Till Ibbe blev det lite av det han faktiskt hade önskat sig men även lite annat. Jag tycker egentligen inte att man ska önska sig saker när man är en vuxen person. Det är ett märkligt fenomen det där med önskelista, är det inte? Klart att man kan önska sig saker här i livet, men när det kommer till jul och födelsedagar så tycker jag att det är roligare att ge bort något som man själv vill ge bort och som känns personligt med eftertanke snarare än att uppfylla andras önskningar. Låter det hemskt? Haha! Med barn är det en annan sak tycker jag, det bästa jag visste runt jul när jag var liten var att skriva önskelistor och gärna markera ALLA leksaker i olika kataloger. Sen fick jag såklart inte allt jag önskade mig, men att önska var en härlig grej när man var liten. Hoppas att ni får en fin dag för dopparedan!

twins_

  1. Marie skriver:

    Det är väl klart att man ska baka i mellandagarna. Då håller ju julen längre, och i Spanien till example så firar man ju ända till de tre visemänen kommer den 6 januari 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..