God Jul!

God jul till er! Hoppas att er julafton har startat på bästa möjliga sätt. Vi har haft en ganska lugn morgon med frukost och sen julklappsutdelning. Vi brukar ha en lång julklappsutdelning på kvällen egentligen efter julmiddagen men i år skulle det blivit så himla många klappar, som varje år iofs fast vi säger att vi inte ska ge så mkt till varandra. I år har vi iaf lyssnat på pappas önskemål om färre julklappar så vi öppnade det mesta hemma. Elsa blev jätteglad för sina klappar och har lekt med allt hela förmiddagen. Nu sitter vi i bilen på väg till pappa och håller tummarna för att vi hinner i tid till Kalle Anka. Det är så mysigt att få uppleva julen tillsammans med Elsa i år när hon är mer med. Förra året var hon så mini. Min lilla tjomp!

IMG_8380
IMG_8389
IMG_8394

LOADING..