In i det sista!

Vilken mysig julafton! Elsa verkade älska varenda sekund och somnade gott i vagnen sen. Vi hade bokat hotellrum precis i närheten av pappa och det var så skönt att bara rulla dit vagnen när det var dags att sova för natten. Vi spelade julklappsleken som blev mindre hetsig än vanligt. Det kan nog bero på att vi inte hade några trisslotter med i år. Till sent spelade vi ett spel som jag och Angelica köpte med som en julklapp till familjen, Med andra ord Kändis. Det var superkul även om det blev lite småbråk om reglerna. Dom flesta familjen är riktigt dåliga förlorare och inget fusk accepteras, allra minst av mig, haha!

Idag ska Angelica och jag spela in Tvillingpodden och jobba med det sista till tidningen. Det är en hel del kvar att göra och jag tror att vi kommer att behöva sitta in i det sista till morgonen den 27:e när tidningen lämnas till tryck. Efter det kan jag pusta ut och ta några dagar ledigt.

IMG_8433
IMG_8445
IMG_8448
IMG_8472
FullSizeRender

  1. Stina skriver:

    Kan vi köpa tidningen i butik?

  2. Rebecka skriver:

    Va härligt att få se en familjebild 🙂 ett tag trodde jag ni gjort slut. Kämpa på ni fina familj ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..