Status i livet

Jag såg att både Claudia och Sheila, Barnplaggsguiden har gjort det här inlägget. Jag lånar den och gör en likadan!

Mår: Jag mår under stressomständigheterna ändå helt okej just nu. Det har varit väldigt mycket jobb under december och imorgon bitti går LOPPI magasin till tryck! Idag ska vi fixa med det sista med tidningen och sedan packa in oss i bilen och bege oss till mamma och hennes kille där vi ska fira jul. Efter imorgon som också kommer att bli en tidig morgon vill jag unna mig en rejäl sovmorgon. Ibbe och jag är rätt bra på att dela upp sovmornar emellan oss. Jag tycker att det gör väldigt mycket att man får sova en timme extra eller två. För min del när han får sovmorgon så tycker jag att det är rätt mysigt att smyga upp tidigt med Elsa, eller ja, tidigt och tidigt, ibland sover hon till 08 så då får båda sovmorgon.

Planer: Jag ska göra en liten summering här i bloggen av året som har gått innan 2016 blir 2017. Sen ska jag absolut göra upp en ny plan för 2017 med konkreta mål. Jag och Angelica pratar om det i veckans avsnitt av Tvillingpodden, hur viktigt jag tycker att det är att man inte bara sätter upp mål för sig själv, utan att de verkligen är konkreta och inte bara ”jag vill spara pengar” eller ”jag vill gå ner i vikt”. Konkreta mål är lättare att nå tycker jag och du har hela tiden något att förhålla dig till. Planerna för den här veckan är att ta det så lugnt jag bara kan och vila upp mig.

Julen: Julafton firades hos pappa, juldagen var lugn hemma + jobb, annandagen består av jobb och julfirande hos mamma och sen ska vi åka och fira jul hos Ibbes mamma i veckan också.

Orolig för: Att inte räcka till, på alla plan.

Tacksam för: Att jag är frisk och jag är allmänt tacksam till livet just nu! Jag tycker att det är en härlig tanke att tänka att man aldrig vet vad som ska hända i livet, men att det blir bra ändå på något sätt. Jag tittar ofta tillbaka på bilder och tänker ”tänk om jag visste då vad jag vet nu”.

Stressad över: Lämningen av LOPPI magasin. Nu är det inte mycket kvar med det är ändå en liten bit kvar innan vi är i hamn helt!

Förälskad i: Livet! Precis som punkten ovanför med vad jag är tacksam över så känner jag en enorm kärlek till livet. Att jag får uppleva allt jag får uppleva, bra som dåligt och att det formar mig som människa.

Ser fram emot: Att äta nyttigare igen och komma igång med träningen regelbundet (igen!) Klassiskt nyårslöfte såklart men jag känner mig superpepp! Jag har en idé om att äta otroligt mycket mer grönsaker. Jag vill lära mig laga mat med grönsaker och inte bara käka kokt broccoli till alla mina måltider som jag gör nu. Kommentera gärna om ni har bra tips på bloggar eller kokböcker med härlig inspo! Jag vill helt klart dra ner min köttkonsumtion framöver av många olika anledningar, en av dem är miljön.

Favorit i garderoben just nu: Mina svarta trasiga jeans. Mitt nya favoritplagg kommer dock vara min pyjamas som jag vet väntar under granen hos mamma (hon kunde inte hålla sig från att berätta). Jag ska bo i min pyjamas fram tills nyårsafton!

loppan
Älskade unge! Även om du är född 2015 är du det bästa som har hänt mig 2016 också!

  1. marie skriver:

    Var kommer de snygga trasiga jeansen från??:) kram Marie

  2. Anne skriver:

    Jag vill bara påminna om att det inte är fel med djupfrysta grönsaker. En del har tom mer näring bevarad i sig än de man själv kokar. Mitt tips: gör det så enkelt som möjligt för dig!

  3. Lisa skriver:

    Härlig läsning! Tips på kokböcker: Mera vego och Ännu mera vego. Enkla och bra vegetariska rätter.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..