Som en djup koma!

Jag lever! Igår trodde jag att jag inte gjorde det om jag ska vara helt ärlig. Efter intensiva veckor med maximalt med jobb kombinerat med minimalt med sömn var det som att all luft gick ur mig när vi äntligen skickade iväg tidningen till tryck. Igår morse gick den iväg och efter det la jag mig i sängen och somnade, och sov exakt hela dagen. Jag kände mig precis som Carrie ser ut i första Sex and the city-filmen när Big lämnar henne på bröllopet och hon åker iväg till Mexico och sover i flera dygn. Jag vaknade till då och då men bara för att inse att jag fortfarande var exakt lika trött och somnade om. Helt sjukt. Eller, nej, helt sjukt är det inte. Jag fattade att kroppen skulle säga ifrån ordentligt tids nog. Vid 21 åt vi middag och sen gick jag och la mig igen strax innan midnatt och sov hela natten. Jag vet att man inte kan lagra sömn men de här dygnet av sömn har verkligen gjort underverk för mig. Jag är fortfarande helt slut och i kroppen känns det ungefär som efter förlossningen, som att ha blivit överkörd av en lastbil. Men jag ser ljuset i tunneln nu. Inte ljuset som i ljuset till himlen, bara att jag vet att den mest intensiva jobbperioden har tagit slut och det är en skön känsla.

Idag blir en lugn dag också med lite jobb tillsammans med Angelica, men sen ska jag försöka ta mig ut på en promenad också. Det är strålande sol här och jag känner att jag behöver få lite dagsljus på nosen för att piggna till ytterligare. Jag vill även redan innan nyår planera upp för nästa vecka så att jag får den bästa möjliga starten på 2017. Det ska bli ett strukturerat år på många sätt. Jag ska fokusera men framförallt prioritera det som jag tycker är viktigt. En av de bitarna som jag vill prioritera är min kropp och framförallt min hälsa. Därför tänkte jag kickstarta 2017 med att beställa hem matkasse. Jag tänker att det är optimalt om man som jag vill bli bättre på att laga mat. Jag har noll fantasi när det kommer till maträtter och här hemma blir det ofta samma veckomeny varje vecka. Köttbullar på måndagar och tacos på fredagar. Jag vill äta roligare och nyttigare! Har ni tips på bra matkassar? Jag har bara testat det en gång och då var det ingen höjdare faktiskt. Det var rätt krångliga recept med inte så god mat. Det här var kanske 8 år sen och mycket har väl hänt på matkasse-fronten sen dess tänker jag.

PC260189
PC260194
Här är kidsen från måndagens julfirande hos mamma och hennes kille.

 1. Sofia skriver:

  Vi har city gross klassiska men har också prövat flexterian och ekologisk. Jag älskar deras klassiska, lätta snabba och goda recept. Dessutom så kostar det bara 50kr att få den hemkörd

 2. Sofie skriver:

  Mysigt med kusiner i samma ålder. Jag och min tvilling har barn i samma ålder med, dem är mer som syskon än kusiner. Är så glad att dem alla har varandra,

 3. Linda skriver:

  Rekomenderar middagsfrids kasse!

 4. Karin skriver:

  Rekommenderar citygross! Vi har två barn (2,5 och 5 år) och de äter nästan allt. Man kan utesluta vissa grejer för barnen bara. Fiskrecepten ser sådär ut men oftast god när man väl tillagat. Det bästa; det är väldigt lite grädde i recepten och fräscha råvaror. Vi har haft den varannan vecka i snart två år

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..