Nytt år – nytt hår och tutorial!

Det här inlägget är ett samarbete med Great Lengths och Emelie Jonsson på Salong VITA

Snart har det blivit dags att förnya håret igen! Jag har älskat att ha långt hår och kommer att fortsätta vilja ha det framöver också. Jag känner mig som allra finast när håret är långt, blond och lockigt. Det kan man nästan se på kollaget nedan, att det är min vanligaste frisyr så att säga. Jag är supernöjd med Great Lengths som Emelie Jonsson från Salong VITA satte in. I mitten på januari har jag en ny tid för färgning och isättning av nytt hår och då med en helt ny teknik. Jag berättar såklart mer om den när jag har varit där.

Nu är det snart dags för nyårsafton och lagom till det har Angelica och jag gjort en tutorial över hur vi gör våra stora mjuka lockar. Angelica visar hur! Spana in filmen nedan.

jessica_hair_done
Ni kan se fler bilder där Emelie har gjort förlängningar på hennes instagram – @emeliesalongvita

  1. Louise skriver:

    Drömmer om att kunna sätta in löshår för mitt är såååå fruktansvärt tunt efter graviditeten men inser att jag nog aldrig kommer ha råd eller samvete nog att lägga en sån stor summa på mitt utseende…

    Ser löjligt enkelt ut när Angelica lockar håret

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..