Veckans invägning

Imorse när jag vaknade efter en näst intill sömnlös natt var min första tanke ”jag skiter i invägningen…Det är bättre att jag gör det efter en nyttig vecka.” Men sen tittade jag mig i spegeln, gav mig själv en rejäl mental örfil och tänkte om. Skärpning! Jag har ju faktiskt bestämt mig. Det är nu det är dags och det finns ingen mening med att skjuta upp det. Det var lite som att riva av ett plåster. Det värsta som skulle kunna hända är ju att jag har gått upp alla kilon som jag har gått ner och då är det ju ”bara” att börja om.

Resultatet på vågen idag fick mig att börja gråta. Allt från igår med att Stefan trillade ner för trappan och den dåliga sömnen bara kom över mig. Siffrorna var långt ifrån förväntat och jag ställde mig i duschen och grinade tills jag hade duschat klart. Då klappade jag mig själv på axeln och tänkte ”nu kör vi”. Så vad visade vågen egentligen? Från den senaste invägningen som var i september (sjukt längesen!) har jag gått upp 2,5 kg. Det känns ju faktiskt helt jäkla fantastiskt. Jag grät alltså av lycka. Allt som känns på kroppen som fluff är inte alls 20 kilo fett utan mest vätska som jag samlat på mig av onyttig kost. 2,5 kilo kommer ta max fyra veckor för mig att gå ner, inte för att det är det minsta bråttom, men det är skönt att veta att det inte behöver ta längre tid än så och då helt utan diet. Bara smarta val och inte massor av socker. Jag är så galet pepp på att fortsätta min viktresa nu. Hoppas ni följer med mig! Jag tror att jag gör en helt ny lista med tidigare invägningar det här året, men för er som vill läsa om tidigare invägningar och min viktresa kan ni göra det här.

FullSizeRender
Älskade kropp! Du väger en stor dvärgvädurskanin mer än du gjorde i september.

 1. Sandra skriver:

  Du e så grym!

  Kör du ff med Viktväktarna? Hur fungerar det med appen? Följer du recept som finns där eller registrerar du endast vad du äter?
  Hur många kalorier per dag äter du?

  Många frågor 🙂 nyfiken för jag måste ta tag i min vikt själv :-/

  Puss och kram

  1. Hej bästa! Jag kör VV fortfarande, bara med appen. Jag kör sällan med recept från VV utan registrerar det jag äter. Jag vet inte hur mycket jag äter räknat i kalorier. 🙂 Det jag gillar med VV är att det inte är några förbud och det är heller ingen diet. Med appen lär man sig att prioritera och göra smart val. Stort lycka till! Kram J

 2. Malin skriver:

  Såååå grym du är!!

 3. Hejja hejja DIG!! helt rätt tänk tycker jag, byta livsstil och inte köra dieter tror jag också på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..