Veckans invägning

Jag måste börja med att skriva att min nystart med att ha kontroll över min kost har gått över förväntan bra. Under hela veckan som gått har jag registrerat allt jag ätit (jag kör med Viktväktarna). Jag sparade hela min veckobonus till helgen då jag visste att jag hade aktiviteter som innebar en del onyttigheter som till exempel afternoon tea. Jag förde inte in det jag åt i helgen men jag är nästan helt säker på att jag höll mig inom min budget för vad jag får äta för att fortfarande gå ner i vikt. Jag förväntade mig inga stordåd när jag hoppade upp på vågen imorse men stordåd it was! Jag har tappat hela –2,8 kg på en vecka! Galet! Det känns så himla skönt att jag nu ligger på samma vikt som jag gjorde i september. Jag har gått ner det jag gått upp från september och lite till. Det känns verkligen som en fantastisk nystart!

Jag vet att 2,8 kg på bara en vecka är en supersiffra och oftast tappar jag en hel del när jag lägger om kosten helt. Det har inte varit det minsta jobbigt utan jag har bara känt att det har varit skönt att få kontroll och framförallt koll på vad det är jag egentligen äter varje dag. Det är så lätt hänt att det slinker ner en chokladbit här och där av bara vana när jag inte tänker efter före. Nu kör vi! Mot en starkare och mer hälsosam kropp!

Fler invägningar
Invägningar under 2016
Vecka 2

veckans_invagning_2
2,8 kg är lika mycket som två lite tunnare minipingviner väger tillsammans. Det ni!

 1. Heja!!! (Skriver jag med munnen full av Twix, haha!)

 2. Amanda skriver:

  Tipsa gärna på vad du äter! Funderar med på att börja med Viktväktarna.

 3. Frida skriver:

  Vad har du för tips på mat?
  Vad gör du mest för drastiska skillnader på mat?
  Är det kolhydrater? Typ pasta, potatis ris? Vad äter du istället för det i så fall?

  Måste säga att du är grym. Inget är omöjligt om man vill!!

 4. E skriver:

  Hur lägger du om kosten? Vad äter du? :)) ska sätta igång igen efter ett långt uppehåll men vill få lite matinspiration! Och tips på hur man skippar den där chokladbiten?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..