Bröllopet är inställt!

Det blir inget bröllop i sommar. Jag och Ibbe tog för ett tag sedan det mycket tråkiga beslutet att vi inte kommer att gifta oss den 19/8 i år som vi hade bokat och bestämt. Anledningarna är flera och eftersom att vi är två om det här och det bara är jag som skriver öppet om vårt förhållande så väljer jag att behålla anledningarna inom familjen. Jag hoppas och tror att ni såklart respekterar det här och inte spekulerar om varför. Det är såklart supersorgligt och det är många bland familj och vänner som är otroligt ledsna för det här, inklusive jag och Ibbe.

Det blir inte alltid som man har tänkt sig men jag hoppas och tror att det kommer bli bra ändå tillslut. Man kan inte planera ett bröllop när det inte känns 100% att ta det stora beslutet. Det var inte ett lätt beslut att ställa in bröllopet men just nu känns det som det enda rätta, för oss. Jag känner mig ledsen över det här och kommer nog att göra det ett tag, men det är ett beslut som vi som sagt fattade tillsammans för ett ganska bra tag sedan så jag har hunnit vara ledsen både en, två och hundra gånger redan. Det blir inget ”I do” vid havet.

ibohm_lagergren

 1. Lisa skriver:

  Tycker det är grymt moget att ställa in bröllopet! Hellre det än som många andra som ångrar sej efteråt. Stor kram!

 2. Kajsa skriver:

  Skickar en stor kram från Göteborg!! ❤️

 3. Tess skriver:

  Alltså skittråkigt jag fattar verkligen. Men samtidigt, ni vill se tillbaka på den här dagen enbart med glädje, inga tveksamheter, ingen stress, bara 100% kärlek och värme (ich en galet bra fest). Så hade det kanske inte blivit nu, men så kommer det bli när och om ni sen väljer att gifta er. Alltså Hey, hur stort är det inte att ta ett sånt här beslut tillsammans? Då finns det faktiskt en väldigt fin respekt sinsemellan och mycket kärlek. Ni vill båda att det här ska vara DEN BÄSTA dagen i ditt, men framförallt din andra parts liv. Hejja er!

 4. Susanne skriver:

  Stor kram till dig! Du är modig som delar med dig. Ni gör rätt. Det finns tusentals chanser att gifta sig framöver. Ta hand om dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..