Min doktor och jag i en svit

Igår var jag och Angelica på ett superhärligt event som LOPPI höll i tillsammans med Min Doktor. Min Doktor är en app som är som en vårdcentral, fast i mobilen. Supersmidigt! Läs mer om hur appen fungerar här. På plats på eventet igår fanns både en läkare, fysioterapeut, sjuksköterska och barnmorska som kunde svara på alla våra frågor. Jag hade en miljon frågor men ställde bara några stycken eftersom att de var högst personliga om mitt eget sjukdomstillstånd, haha! Jag undrade om det var i appen som det är när man går till vårdcentralen, att man bara kan komma med ett problem i taget. Jag har så mycket som jag vill ta tag i när det kommer till min kropp och hälsa så idag ska jag skriva en lista över saker jag verkligen behöver göra. En av dom är att byta ut min kopparspiral till en hormonspiral och sedan vill jag prova äta Premalex mot min grava PMS. Andra saker som ska bockas av är en check up på leverfläckar och att gå på cellprovtagning (som jag fick kallelse till men hoppade över, så dumt).

Nassim Al Fakir var värd för eventet och han är så himla härlig tycker jag! Man blir glad av honom. Han känns som en person som skrattar, sjunger och dansar sig genom livet. Vi höll till i sviten på Hotell Drottning Kristina på Birger Jarlsgatan. Superfint ordnat och mysigt event! Det var fler fantastiska bloggkollegor på plats och det är alltid lika roligt att hänga med dom.

celeste
Claudia Galli Concha hade med sin ljuvliga dotter Celeste. 
champagne_
fruktfat
nassim
olle_paula
Finaste Jessica Olérs Brelid och Paula Uribe. Bäst!
wraps_

 1. Hej! Jag pratade om detta igår med min man. Detta finns inte i Norge pr idag. Spännande med frågeställningar kring hur lagarna ser ut osv. Jag kunde tänka mig jobba med detta mot Norge på sikt.

  Men du! Byt ut spiralen NU. Då stoppas ofta ( inte alltid) ägglossningen och allt blir annorlunda. Jag har hormonell migrän och eftersom ägglossningen stoppas är allt annorlunda. Kanske du inte alls får PMS då? Jag är VÄLDIGT plågad av PMS utan hormonspiral. KRAMAR

 2. Sara skriver:

  Kallelsen till Cellprov gäller 1 år.. tiden är inte något måste att komma på- men smidigare. Bara ta med till BM på Dropin

 3. Anna skriver:

  När du pratar med gyn för å få medicin mot pms, så be om Escitalopram istället för premalex . Premalex kostar 270 kr för 28 tabletter och Escitalopram omkring 60 kr för 28 tabletter.
  Att premalex är så dyrt är för de är de enda som har pms som verkningsområde, medan Escitalopram har samma verksamma ämne 🙂
  Jag fick färre biverkningar av Escitalopram också. Diskutera utfasning med gyn också, att tex äta halva dosen 2-3 dagar in på mens 🙂

 4. Hanna skriver:

  Låter väldigt smidigt för vissa typer av åkommor (cellprov verkar ju svårare att lösa över en app…)
  Fick du svar på din fråga? Kan man få hjälp med flera saker på samma gång?

  1. Ja, men det är som på vårdcentralen, haha! 🙂 Ett ärende i taget. Kram J

   1. Sanna skriver:

    Men när jag var på vårdecentralen en gång kollade jag upp tre saker samtidigt. Jag passade på att kolla upp lite annat när jag ändå var där och det var helt okej för läkaren!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..