Storstäd deluxe

Att städa är långt ifrån det bästa jag vet. Ibbe däremot gillar att hålla ordning. Missförstå mig rätt, jag gillar också ordning och reda men jag vet liksom var alla mina saker är i röran. Fast det kommer till en gräns såklart. Den gränsen nådde jag idag. Det rasade ur påsar när jag försökte trycka in ytterligare en påse i min walk in. Jag har verkligen försökt hålla någon form av ordning där (läs trycka in så mycket det går) men nu går det inte längre.

Nu ska jag fokusera på att kasta saker och inte tänka ”någon annan kanske vill ha den här” eller ”tänk om jag behöver det här sen”. Det ska bli skönt när det är klart, just precis nu känns det lite…övermäktigt! Efter Elsas lunchvila ska vi ta oss ut i skogen en sväng innan det blir mörkt ute. Hoppas att ni har en fin lördag!

IMG_9475

Kaos!

 1. Hej fina Jessica! Sitter och läser din blogg och samtidigt lyssnar på podden, blir aldrig för mycket 😀
  Håller på å bygger hus och sitter med en oinredd Walking closeth…vart har ni köpt er garderobsinredning?
  Tack för bra blogg och podd!
  Kram

  1. Hej fina du, vad gullig du är, tack! 🙂 Allt i vår walk in är från Ikea. 🙂 Kram J

 2. Lina skriver:

  Kasta inte! Lämna till myrorna!

  1. Hej Lina! Ja, bra idé! Det är öppnat/testat smink mest, och jag tror inte de tar emot sånt, men ska tänka på det med saker som inte är öppnade. 🙂 Kram J

 3. Johanna skriver:

  Åååå jag älskar att rensa. Städa not so much, men rensa. ❤ se till så att det är ordning och reda i skåpen, sortera ut kläder som inte används, rensa förrådet. Love it! Hatar att ha onödiga grejer och det är så skönt när det är gjort.

 4. Susanne skriver:

  Jag har alltid en kasse i förrådet där jag fyller saker till Erikshjälpen efterhand. När den är full kör jag och lämnar den. (Och köper hem nåt nytt bråte) 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..