Claudia Galli Concha i Tvillingpodden

Nu har vi äntligen spelat in ett avsnitt av Tvillingpodden tillsammans med Claudia Galli Concha! Sist vi hade bokat och skulle spela in blev jag sjuk och vi fick tyvärr ställa in. Men nu finns det alltså ett rykande färskt avsnitt ute med härligaste Claudia som berättar om sin förlossning med Celeste. Claudia är en helt fantastisk människa som jag mår väldigt bra av att vara nära. Hon är fylld med energi och jag blir glad av henne. Hon är så himla positiv och verkar väldigt klok. Jag gillar henne! Ni hittar avsnittet och alla andra avsnitt av Tvillingpodden på tvillingpodden.se och i appen podcaster.

En superkul sak som är så rolig att jag nästan sprängs är att Tvillingpodden slog något form av nedladdningsrekord förra veckan! Podden laddades ner hela 36 583 gånger (rapport från Stefan från i helgen). Det är helt galet roligt att det är så många som vill lyssna på oss varje vecka. Det betyder supermycket för oss att vi nästan helt kan leva på våra sociala kanaler. Jag tar ingenting för givet och jag är tacksam över det varje dag faktiskt. Något jag verkligen ser fram emot är att komma igång ordentligt med vår youtube-kanal och se var det kan ta oss. The sky is the limit som jag brukar säga, nu kör vi!

claudia_concha_galli

 1. Julia skriver:

  Kan ni inte prata om era förlossningar i podden eller har ni redan gjort det kanske?
  Hälsningar Julia

  1. Både jag och Angelica har pratat om våra förlossningar. 😀 Min förlossningsberättelse är i avsnitt 25 och 26. Angelicas är i avsnitt 41 och 42. 🙂 Stor kram

   1. Julia skriver:

    Vad kul! Då har jag något att göra ikväll när jag plockar upp leksaker och hänger tvätt 🙂 kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..