Veckans invägning

Den här veckan har gått lite upp och lite ner. Det är egentligen inte svårt att vara strikt med kosten men ibland kan jag tycka att det blir lite tråkigt faktiskt. Jag har ”räknat kalorier” under veckan men sen struntade jag i det under helgen. Jag tror och hoppas att jag har hittat någorlunda balans i mitt sätt att äta och förhålla mig till mat så att det ska funka att gå ner i vikt ändå, eller iaf bästa fall ligga still på samma vikt. Det bästa är såklart att vara helt strikt för att vara på den säkra sidan och gå ner i vikt om det nu är det man vill göra, och det är ju faktiskt det jag vill.

Idag när jag hoppade upp på vågen visade den +0,3 kg. En helt väntad siffra egentligen med tanke på supersiffran förra veckan. Om jag hade varit strikt under helgen med att föra in allt i min app så hade vågen såklart visat minus idag också. Men jag tänker att min viktminskning fortsatt ska vara hållbar och att alla veckor inte ser likadana ut, och att man ibland unnar sig. Jag är hur som helst peppad på en ny vecka och det känns uppriktigt skönt att vara på banan igen när det kommer till kosten. Nu är mitt nästa mål att hitta tillbaka till träningen och påminna mig om hur bra jag faktiskt mår av att träna. Jag tror att vädret tyvärr gör sitt. Jag vet att det absolut går att gå ut och träna fast det är is på gatorna men jag känner mig i ärlighetens namn inte så lockad av det just nu. Vi får se när lusten och andan faller på helt enkelt! Hur går det för er andra som kämpar med vikten?

Fler invägningar
Invägningar under 2016
Vecka 2
Vecka 3

veckans_vagning_lagergren

 1. Sofia skriver:

  Så kul att läsa/följa om andras viktresa. Gick upp 19 kilo efter graviditeten och 6 dagar efter förlossningen blev jag nyttig och började äta hälsosamt. 5 kilo gick jag ner efter förlossningen. Sedan har veckorna sett ut såhär:

  Vecka 1: – 3 kilo
  Vecka 2: 1,2 kilo
  Vecka 3: – 0,3 kilo
  Vecka 4: – 1,6 kilo
  Vecka 5: – 0,8 kilo
  Vecka 6: – 0,7 kilo
  Vecka 7: – 0,4 kilo
  Vecka 8: – 0,8 kilo
  Vecka 9: – 0,4 kilo
  Vecka 10: – 0,9 kilo

  Fina siffror! Jag har invägning på fredagar kl 08 (naken, innan frukost). Ska bli spännande att se vad vågen visar nu på fredag! I fredags hade jag 4,2 kilo kvar. Heja heja

 2. Jag känner som du, vill inte ge mig ut och gå/springa när det är mörkt, kallt och halt. Försöker få till en lunchpromenad på 30 min de dagar vädret är bättre. Så skönt att komma ut i solen och så har man liksom träningen avklarad när man kommer hem. Heja dig, då är bäst!

 3. Ingrid skriver:

  Använder du dig fortfarande av Viktväktarna? Eller är det någon annan app du använder?
  Lycka till!

  1. Ja, precis, jag kör fortfarande Viktväktarna! 🙂 Kram J

 4. Tänk på att vikten också påverkas av när i menscykeln du är, ska du snart ha mens är det vanligt att gå upp. Lika vid äl :).
  Efter åt med aneroxia och andra ätstörningar vet jag detta, vägde mig varje dag i många år, det var lika viktigt som att kissa på morgonen för mig.+0,3 kan vara påverkning av din menscykel 🙂

 5. Men asså det går ju sådär 🙂
  Hej föresten 🙂
  Kör vv sedan 2 månader tillbaka och inget händer varken upp eller ner. Hel ammar fortfarande. Så i början av februari börjar min pt online hos olga rönnberg. Hoppas på bättre resultat.
  Kul att det fungerar för dig 🙂

  Btw tycker ni ska döpa kontoret till ”la officina”
  Blir fint i en sägning ”vi ses på la officina” eller ”välkommen till la officina”

  Tack för podden. Ni får mig verkligen att le och skratta. Ni är ju as grymma på att göra dagen. Lika sjuk humor som en själv. Å alla fjortisar som säger nåt annat kan ju bara……
  Får ju erkänna också att jag aldrig följt en blogg tidigare men den får du oskulden på hahah eller jag kanske man säger. Ja ja.
  Vill också ge Pepp till er – älskar era händelser på instagram. Love it.

  Tack och kramen
  Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..