Den förstfödda, det är jag

Bild 2017-01-24 kl. 08.33
Hallå där! En liten gästisbloggare här på morgonkvistis. Jessica tycker att jag säger -is efter allt. Mysis. Gosis. Kaffis. Sen hon påpekade det har jag faktiskt dragit ner på det. Nu har jag (Angelica, Jessicas tvilling) lånat Jessicas dator och passar på att gästblogga. Jag har varit isolerad i dagarna fyra efter hemsk vinterkräksjuka och känner mig svag nu men levande. Folkskygg är jag också. Vi är inne i stan idag och jag vill sprita allt och alla. Jag är livrädd att bli sjuk igen. Fy fan säger jag bara. Det var hemskt.

Men nu var det inte det jag skulle skriva om. Jag skulle skriva om att jag saknat Jessica när jag varit isolerad. Jag känner mig verkligen halv utan henne. Men, trots att saknaden har varit stor har jag även känt att vi behövde en liten paus från varandra. Vi sitter ihop, typ hela tiden. Förutom på natten. Jag vet allt om henne och hon vet allt om mig. På gott och ont. När hon mår dåligt, ja då mår jag dåligt. Nu när Jessicas och Ibbes bröllop är inställt känner jag mig också nedstämd. Jag har såklart vetat om det ett tag, men när man säger någonting högt blir det liksom på riktigt. Och det känns sorgligt.

Jag vill vara Jessicas stöttepelare och bästa vän. Jag vill vara hennes jobbarkompis och chef. (Hehe, hon vill vara nog vara min chef också. Vi äger lika mycket av vårt bolag). Jag vill hur som helst finnas här för henne när hon har det tufft. Jag tycker att vi alla som tycker om Jessica kan ge henne lite extra kärlek idag. Hon behöver det.

/Angelica

 1. Våra tvillingtjejer blir 23 år i april, jag ser denna närhet mellan dom hela tiden. Så häftigt! Även nu när båda har flyttat hemifrån och ena tjejen har skaffat pojkvän så är bandet mellan dom starkare än nånsin!
  Kram till er båda, fina tjejer!!

 2. Hanna skriver:

  Är bröllopet helt INSTÄLLT alltså? Inte bara uppskjutet? Hur löser man det rent relationsmässigt? Alltså typ ”vi kan va ihop ett tag till men inte för alltid” eller…?

 3. Frida skriver:

  Fantastiska Jessica, du är en inspiration på så många plan. Sträck på dig, va stolt och glad. Du gör vår vardag mycket lättare! Puss och kram

 4. Malin S skriver:

  Du är fantastisk Jessica, otroligt vacker och en så inspirerande människa, på många plan! Vilket fint inlägg av Angelica <3
  Stor kram till er båda <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..