Att jobba med sin bästa vän

Tänk vilken förmån jag har som får jobba tillsammans med min syster och bästa vän! Det är verkligen helt fantastiskt. Det är ju inte särskilt längesen som vi båda hade anställningar i samma hus fast på helt olika avdelningar. Vi sågs nästan varje dag, men som det är nu, att vi ses heeela tiden är ju snäppet bättre. Att vi dessutom jobbar för vårt eget bolag är ännu bättre. Jag mötte precis en härlig man i köket här på vårt kontor som frågade vad jag jobbar med. Jag förklarade att jag jobbar med sociala medier och att jag har en podcast tillsammans med min tvillingsyster. Han visste inte vad podcast var så jag jämförde det med ett radioprogram.

Han berättade att han hade sett två killar på Nyhetsmorgon som levde på att ”bara göra roliga filmer”. Jag nickade och sa att ja, det är helt fantastiskt att man kan göra det. Men jag som jobbar med sociala medier vet ju att det där med att ”bara göra” inte alls är bara. Att producera en ”rolig film” är som att producera vilken film som helst. Det ligger otroligt mycket jobb bakom och jag är verkligen imponerad av alla youtubers som hinner med allt hela tiden. Angelica skrev ett inlägg om hur det går med vår egen youtube-kanal igår, och ja, det går ju sådär. Vi ska ha vår allra första arbetsintervju nästa vecka med en tjej som även ska provjobba under en gala som vi ska gå på i februari. Det är så spännande att vårt bolag har växt så fort!

IMG_8723

  1. Alex skriver:

    Så ni ska inte utannonsera en tjänst för ert företag nu ändå? 🙂 jag som också vill jobba med er! Men kan vänta ett år, är ändå föräldraledig nu. Sen är jag först i kön hehehe. Mvh svinbra på videoredigering

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..