Utgång på ingång!

Jag och Angelica har varit på vårt kontor hela förmiddagen och spelat in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden. Det börjar lättsamt men avslutas väldigt tungt. Livet är ju inte alltid glass och ballonger och nu kände vi att vi behövde ventilera lite. Det är alltså inte ett vanligt skrattigt avsnitt av Tvillingpodden som kommer ut på måndag men jag hoppas att ni vill lyssna ändå.

Nu ska vi åka in till stan och ladda upp för en helkväll ute med både middag och utgång som sen ska avslutas med en hotellnatt. Vi ska fira bästa Malin som har fyllt år och det ska bli så himla roligt! Jag minns knappt när jag var ute senast. Visst har jag varit ute och ätit middag och tagit något glas vin i en bar men ikväll ska vi ut och dansa! Ni som följer mig och/eller Angelica på instagram kan se hur vi har laddat upp inför kvällen på insta stories. Jag heter jessicalagergren där och Angelica går under namnet angelicalagergren.

IMG_9719

 1. Marie skriver:

  Älskar dina svarta jeans!! Vet att jag tjatar, men var är dem ifrån??;) kram marie

  1. Elin skriver:

   Jag är inte Jessica men tror att de är från hm. Har likadana. Riktigt sköna. Finns med hög midja också om man gillar det. Tappar färgen rätt snabbt tyvärr.

  1. Hej! De är från H&M, Divided. Supersköna men som Elin skrev så tappar de väldigt fort i färg. Jag har köpt på mig ett helt gäng, haha. Kram J

 2. Alona skriver:

  Jessica brukar du gå ut med din andra halva också ?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..