Helgen som gått!

Vilken helg! Hoppas att din helg har varit härlig. Jag har haft fullt upp med fest och jobb. I lördags var vi ju ute för att fira min och Angelicas kompis Malin som har fyllt år. Det var superkul att komma ut men som småbarnsförälder känner jag att jag värderar sömn på ett helt annat sätt än innan jag fick barn. Jag vek in hovarna vid 02 och tog en taxi till hotellet. Vi dansade en hel del och jag har fortfarande lite träningsvärk efter det. Dock tror jag mest att träningsvärken beror på mina och Angelicas moves som vi gjorde inför utgången. Igår passade Angelica och jag på att jobba några timmar inne i stan innan vi åkte hem till våra familjer. Elsa har varit hos min pappa med familj i helgen och jag fick updates i form av filmklipp från min lillasyster. Jag saknar henni så mycket när jag är ifrån henni, min lilla dansmynk.

Nu ska vi in till stan och jobba på Loppi hela dagen. Vid lunch kommer en update om veckans invägning här i bloggen. Hoppas att din måndag har börjat på bästa sätt, om inte finns det fortfarande tid att vända på det! Ny vecka, nu kör vi!

IMG_9800
IMG_9801
IMG_9802
IMG_9803

LOADING..