Tina Sayed & Monkids på blogg-aw

Förra veckan var vi ett gäng influencers som hängde på LOPPI-kontoret tillsammans med Monkids och grymma Tina Sayed. Monkids (före detta KidsZoo) är ett företag som har vitaminer för barn (som smakar som godis!). Nu har de lanserat en helt ny ekologisk hudvårdsserie för barn. Jag älskar förpackningarna på hudvårdsserien men bäst av allt är ändå att det är just ekologiska och helt naturliga produkter.

Tina Sayed var också på plats och höll en miniföreläsning för oss hur man blir större i sociala medier. Jag hade kunnat lyssna på henne hur länge som helst. Det var superintressant och ett av tipsen hon gav när det kommer till instagram är att man ska använda minst 11 hashtags för att få spridning på sina bilder. Det hade jag ingen aning om! Jag älskar när LOPPI styr upp AW:s för oss influencers. Jag får alltid så himla mycket energi av att umgås med alla härliga människor i familjen, för det är verkligen så det känns. Som att man är en del av en familj. Det bjöds på en ljuvlig vegetarisk buffé!

Alla bilder är tagna av bästa Sandra Rogers.

Sandra_Rogers_Photography_(25)
Sandra_Rogers_Photography_(28)
Linnéas Skafferi var på plats! Hon är en superhärlig tjej med en grym matblogg!
Sandra_Rogers_Photography_(36)
Sandra_Rogers_Photography_(38)
Den här mamman imponerar på mig! Carola Wetterholm har nio barn!
Sandra_Rogers_Photography_(39)
Finaste Claudia Galli Concha kom förbi med senaste tillskottet i hennes familj, ljuvliga Celeste. Sjubarnsmamman Satu ”Mybabydolls” kom med sin söta dotter Olivia. 
Sandra_Rogers_Photography_(53)
Gabriella Joss var med via länk! 
Sandra_Rogers_Photography_(121)
Sandra_Rogers_Photography_(118)
Apfina produkter!
Sandra_Rogers_Photography_(112)
Sandra_Rogers_Photography_(73)

Tack LOPPI för en mysig kväll!
Sandra_Rogers_Photography_(75)

LOADING..