Angelicas alkoholproblem

I samarbete med Wakakuu.com 

Som rubriken lyder, ja, så heter även veckans avsnitt av Tvillingpodden. I avsnitt 116 pratar jag och Angelica bland annat om hur det var att träffa de norska succé-tvillingarna Marcus och Martinus, men Angelica berättar även om sitt förhållande till alkohol och varför hon har tröttnat på frågan om hon är gravid. Det blir som vanligt skratt blandat med gråt. Ni hittar det avsnittet och alla andra avsnitt av Tvillingpodden på tvillingpodden.se och i appen podcaster.

Vi är så stolta och glada över att veckans avsnitt av Tvillingpodden är sponsrat av Wakakuu.com. Just nu får du 20% rabatt om du uppger koden ”tvillingpodden” när du handlar på Wakakuu. Koden är giltig from 13/2-19/2 2017. Wakakuu.com är en multibrand store som fokuserar på high fashion online som bland annat säljer Acne Studios, By Malene Birger, Polo Ralph Lauren och Filippa K. 

product_image_142652-020-bymalina-001
Här är klänningen från Wakakuu som jag och Angelica pratar om i veckans avsnitt av podden. Jag vill ha en sån till i vår och sommar! Den är från märket By Malina. Love it!
Tvillingpodden_avsnitt116
Bild från ett event som vi var på förra veckan som vi också tar upp i veckans avsnitt. Foto: Elin Strååt.

 

 1. J skriver:

  Saxat från expressen:

  ”Vissa föräldrar lägger knappt märke till sina barn – i stället har de blicken fäst på mobiltelefonen.
  Det har fått tvåbarnspappan och bloggaren Stefan Lagergren, 34, att ryta ifrån.
  – Försök låt mobilen vara så mycket som möjligt och fokusera på barnen, säger han.”

  Intressant att man efter att ha skrivit en sån artikel gör samma sak, även i badet där man verkligen måste vara uppmärksam.

  1. Stefan skriver:

   Hej J,
   Ja, det är en svår avvägning det där. Men eftersom en del av vårt jobb som bloggare är att dokumentera och berätta om vår vardag, blir det konstigt att inte fotografera vissa stunder och händelser. Sen anser jag att det är en skillnad på att fotografera och att scrolla Instagram/Facebook/Snapchat osv. Även om bägge sakerna kan göras med samma enhet.
   / Stefan

  1. Stefan skriver:

   Hej J,
   Ja, det är en svår avvägning det där. Men eftersom en del av vårt jobb som bloggare är att dokumentera och berätta om vår vardag, blir det konstigt att inte fotografera vissa stunder och händelser. Sen anser jag att det är en skillnad på att fotografera och att scrolla Instagram/Facebook/Snapchat osv. Även om bägge sakerna kan göras med samma enhet.
   / Stefan

   1. J skriver:

    Det är nog en del av mångas jobb att svara på sms/samtal/mail så ser inte skillnaden där. Ända skillnaden är att dom flesta skriver inte präktiga krönikor om saken.

 2. Elin skriver:

  Nu kanske inte ni förfestar/efterfestar hemma hos någon med egen alkohol i samma utsträckning som man gjorde när man var lite yngre (läs som jag gör) men ett tips för att folk inte ska fråga är att dricka alkoholfritt! Ofta stör sig folk mer på att man inte dricker men bryr sig inte om vad man dricker. Finns supergoda alkoholfria öler, kanske inte så många på krogen men på Systemet. Om jag är ute köper jag jätteofta alkoholfria drinkar. Billigare och mår inte dåligt, winwin. Känns ju också roligare än att stå med ett glas vatten! Och herregud förklara dig inte. Säg bara ”jag vill inte dricka” eller ”jag dricker inte” eller vad som helst. Lycka till, ni är bäst!

 3. Maria skriver:

  Starkt av Angelica att berätta om sitt förhållande till alkohol.
  Förstår problemet med att människor inte respekterar valet att avstå alkohol.
  Jag tror det bästa är att bara säga
  ” Nej tack, jag dricker inte.”
  Sen ingenting mer. I get förklarande, inga ursäkter osv.
  Prova några gånger så kommer det bli mkt lättare.
  Är man bara skälv ” grundad i beslutet” så kommer det gå jättebra och som sagt, du är inte skyldig någon att förklara dig!

 4. Superbra poddavsnitt! Jobbar ensam på kontoret idag och har kunnat lyssna på er på högsta volym hela morgonen. Perfekt start på veckan!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..