Veckans invägning

Veckan som har gått som jag nu har lämnat bakom mig har varit otroligt intensiv. Dels har det varit väldigt mycket jobb, men också vabb. Elsa är fortsatt inte helt kry vilket känns jobbigt, men såklart är det jobbigast för henne. Jag har hur som helst trots event och intensiva dagar verkligen försökt tänka på vad jag har ätit och inte ätit. Jag tror att en stor del av att jag lyckas med min viktminskning är att jag äter samma frukost varje morgon vilket känns som att det sätter tonen lite för resten av dagen. Jag gör gröt av 1/2 dl fiberhavregryn där jag skivar en hel banan i botten av skålen. Sen öser jag på med kanel på gröten och har 1/2 dl laktosfri lättmjölk till. Förut åt jag alltid ett ägg också men det där går i perioder. Jag kan vara otroligt sugen på ägg, men också känna mig illamående deluxe av bara tanken på ägg. Nu är jag inne i en äggfri period och jag känner mig mätt och nöjd med gröten.

Så till resultatet av veckans invägning. Vågen visade –0,4 kg. Grymt! Jag har äntligen kommit igång med träningen igen, vilket jag verkligen älskar. Igår kväll blev det ett pass på gymmet med fokus på mage. Det bästa med träningen är definitivt känslan som uppstår efteråt. Få saker slår den känslan. Jag längtar tills snön försvinner igen så att jag kan komma ut på kortare springturer. Det var så härligt i höstas när jag och Angelica var ute på små springrundor mest hela tiden. Det gick inte fort och vi kom inte särskilt långt, men det var så skönt! Har ni förresten sett #mammapeppen här på LOPPI? Claudia Galli Concha är med i #mammapeppen som går ut på att mammor ska peppa varandra när det kommer till att leva ett hälsosammare liv. Ni kan läsa mer om upplägget här.

Fler invägningar
Invägningar under 2016
Vecka 2
Vecka 3
Vecka 4
Vecka 5
Vecka 6

dropofmindfulnes
vv_nedgang
Den här veckan har jag gått ner lika mycket som 6 st dvärgpungsovare väger. Det ni!

 1. Sara skriver:

  Varifrån är dina träningskläder? 🙂

 2. E skriver:

  Duktiga du!
  Har du någon app där der står hur många olika djur du gått ner? Så roligt när du skriver så!

 3. Elin skriver:

  Men alltså!! Sjukt snygg rumpa och rygg! Jag själv kämpar med att gå upp i vikt, gärna muskler. Efter att ha ammat ett år är jag rätt smal. Det är snyggt med muskler!! Och du är sjukt snygg i dina!

 4. Du är så jäkla grym! Att ha en stark kropp är så himla viktigt 🙂 Kram <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..