Pappapodden & Tvillingpodden

Nu finns ett bonusavsnitt ute av Tvillingpodden där vi har gjort en inspelning tillsammans med Pappapodden. Vi har gjort ett sånt här avsnitt tidigare tillsammans med Nisse och Manne från Pappapodden och det var minst lika roligt den här gången. I avsnitt 116b pratar vi en hel del om hår. Både jag och Angelica har uppmärksammat i sociala medier att Mannes hår har växt ut igen efter ganska lång tid som rakad. Nisse berättar då att han tydligt och på bästa sätt har försökt tala om för Manne att han är lite tunnhårig bak på huvudet, en så kallad flint! Jag och Angelica skrattar så mycket att vi nästan kissar på oss. Nisses fru som är en vän till oss, Li, kommenterade avsnittet att det var en fnissfest och jag är beredd att hålla med! Hoppas att ni vill lyssna! Halva avsnittet ligger alltså hos oss och halva hos Pappapodden. Ni hittar avsnitten i podcasterappen som vanligt!

P2090471
Drömduo – Nisse & Manne!

 1. Therese skriver:

  Jättebra avsnitt!! Det måste ni göra oftar tycker jag:)

 2. J skriver:

  Hej!
  Jag är bara nyfiken egentligen, men vad är det för avtal mellan Loppi och deras bloggare? Tycker dom att det är nog att uppdatera reklam för ens podd som ända uppdateringen under en hel dag eller finns det riktlinjer?

  1. Victor skriver:

   Hej!
   Jag undrar likt J vad som gäller med bloggen. Jag har läst bloggen ett bra tag nu och på sistone har det vissa dagar bara varit reklam som enda uppdateringen, om den ens kommit något inlägg. Känns inte allt för roligt att bara läsa sponsrade inlägg. De flesta som läser bloggen tror jag gör det för att få läsa om Erat liv, inte för att få läsa ett reklaminlägg. Jag har full förståelse för att dessa inlägg behövs rent ekonomiskt, men det är inte därför jag läser bloggen. Jag läser bloggen för att jag är intresserad av ert liv och hur det går med Elsa då jag har en son i nästan samma ålder. Tack för mig

  1. J skriver:

   Inget svar…? Vilket sorts kontrakt har ni blocvare på loppi?

   1. Hej hej! Det är upp till mig vad jag bloggar om, inget kontrakt på innehållet. Sen att det dyker upp sponsrade inlägg lite då och då är något som kommer att fortsätta hända iom med att det här är mitt jobb. 🙂 Dock är inlägget om Pappapodden inget betalt inlägg utan en del av min vardag, precis som jag länkar till andra bloggare utan att få betalt för det.

 3. Josefin skriver:

  Älskar er podd, ni gör mina bussresor väldigt mycket roligare, trots att jag fått en del irriterade blickar efter att jag råkat skratta högt åt något ni sagt eller gjort, älskar förövrigt också klänningen du har på dig i ditt och Angelicas youtubeklipp när ni går på daisy beauty awards – sååå snygg! Vart kommer den ifrån?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..