Jag är bara människa!

Jag har sett en del kommentarer om att jag bloggar för dåligt och att det inte känns ok med en uppdatering på en dag om det är reklam, som tex inlägget om Tvillingpodden och Pappapodden. Jag förstår helt vad ni menar, och jag håller delvis med. Just inlägg om Tvillingpodden ser jag inte som reklam utan det är en stor del av min vardag. Jag ska bli bättre på att uppdatera med roliga och härliga/inspirerande inlägg och jag siktar på minst två inlägg om dagen. Det är ju för er jag skriver och jag vill ju att ni ska vilja läsa. Just nu har det varit riktigt kämpigt med en sjuk Elsa och vi får inte sova på nätterna någon av oss = hela familjen har blivit sjuka nu. Jag har bitit ihop och kämpat på och hoppats att känningar av en förkylning skulle gå över, men nu har den istället brutit ut. Ibbe är också hängig. Tre av tre hängiga i samma familj är inte två tummar upp direkt.

Helgen kommer gå i vilans tecken, eller iaf imorgon för på söndag behöver jag och Angelica jobba en hel del. Jag hoppas att ni står ut med att läsa om en lite kämpigare period nu och att ni är med mig när jag kommer ut på andra sidan. Jag är nämligen övertygad om att det finns en andra sidan och att allt kommer att bli bra till slut. Med allt! Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Det kommer att bli bättre. Tack för ert tålamod!

elsius_2
elsius_1
Vi hoppas att vi vaknar friska imorgon. Iaf lite piggare och lite friskare. Det vore så himla skönt. Speciellt för lilla Elsius som har varit sjuk i en evighet nu.

 1. Fast jag tycker inte du ska be om ursäkt för nånting, du har en familj som ska gå först och jag tycker du ska blogga i mån av tid, annars blir det ett måste och då kanske glädjen försvinner❤️Vi som följer dig ser dig jue på insta oxå så ett inlägg räcker gott och väl känner jag om nu jag ska lägga mig i☺️
  Bara du bloggar när du skälv vill och tycker det är kul, så tycker jag det är kul att läsa!!!
  Oavsett hur ofta du uppdaterar eller inte…
  Massa kärlek❤️❤️❤️

 2. Morsan skriver:

  Hej!

  Har läst din blogg ett tag nu och slås av hur du verkar leva i en bubbla av perfekta förväntningar på allt. Lillan blir sjuk och allt är åt helvete tills hon är frisk. Har 4 barn. 2 av dem har diabetes typ 1. Det går aldrig över. Det är som med Elsas magsjuka gånger 1000 resten av livet. Obotligt och dödligt. För alltid. Vi sover i skift för att ta blodsocker på dem för att hålla dem vid liv.

  Livet är mer än att sitta och grubbla över det perfekta i allt, rätt löshår, det perfekta bröllopet, de perfekta kläderna. ”Jag skiter väl i hur NI har det, jag har rätt i mitt missnöje!” Tänker du kanske. Jo gör det. Förstår det.

  Tänkte bara ge lite perspektiv. Menar inget illa. Bara- PERSPEKTIV.

 3. Em skriver:

  Hur har man mage att klaga på bloggfrekvens? Herregud tillåt dig att vara sjuk och vabba så kanske ni blir friska. Människor alltså! Krya

 4. Micaela skriver:

  Hoppas familjen snart mår bättre. För mig är det självklart att ditt main fokus ska ligga på just familjen. Samtidigt så är det såklart kul att läsa ett nytt inlägg, men min vardag rullar ju på oavsett. Försök att se det positiva med att alla är hemma, ni får tid att kanske se en film tillsammans eller bara vara ihop utan förväntningar. Det kan bli rätt mysigt!

  Ät lite extra antioxidanter och drick mycket vatten så är ni nog på barnan snart igen

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..